En storovergang for Erling Braut Haaland (21) kan bli aktuelt i janaurvinduet, ettersom Haalands utkjøpsklausul i Borussia Dortmund-avtalen gjelder fra neste år, skriver Sunday Mirror.

Klausulen er rapportert å ligge på drøyt 791 millioner kroner.

Sunday Mirror hevder også at David Beckham har vært i kontakt med Lionel Messi (34) med sikte på å få den ferske PSG-stjernen til å avslutte karrieren i Beckhams Inter Miami.

Les også: Reagerer på sparkingen av Barmen: - Vi var alle med på det

I samme avis meldes det at Manchester City fortsatt står stille på et bud som er 50 millioner pund under Tottenhams priskrav for superspiss Harry Kane (28).

Mail on Sunday mener å vite at Tottenham har følere ute etter Barcelonas stortalent Ilaix Moriba (18). Midtbanespilleren skal være utilfreds med situasjonen på Camp Nou.

Sportslig ansvarlig visepresident i Barcelona, Rafael Yuste, skal ha sagt at 18-åringen ikke har noen framtid i klubben hvis han ikke endrer standpunktet sitt i kontraktsforhandlingene. De nevnte forhandlingene står på stedet hvil.

I tillegg til Spurs-interessen, blir Moriba også vurdert av klubber som RB Leipzig, Chelsea, Manchester City og Real Madrid.

Daily Star Sunday rapporterer at Bernardo Silva (27) står på blokka til Milan. Den italienske storklubben håper angivelig på å kunne kjøpe fri portugiseren for 556 millioner kroner.

Sun on Sunday spekulerer i om Everton-stjernen James Rodríguez (30) kan være aktuell for Everton-manager Rafael Benítez' gamleklubb Newcastle.

Nåværende Newcastle-manager Steve Bruce skal ha bedt om et møte for å snakke med Rodríguez, påstår italienske Calcio In Pillole.

Manchester United er ifølge Sunday Express fortsatt åpne for å hente flere spillere i sommervinduet.

Sportsdirektør John Murtough skal ha sett seg ut Wolverhamptons Rúben Neves (24) som en passende forsterkning til midtbanen på Old Trafford.

Les også: Sander Berge-situasjon bekymrer eksperten: - Kommer til å bli kritisk

Samtidig skriver Mail on Sunday at Manchester United ikke kommer til å gjøre forsøk på selge Paul Pogba (28) før kontrakten med klubben løper ut neste sommer.

Foreløpig harr ikke den franske midtbanestjernen og United kommet til enighet om en forlengelse.

Southampton jakter forsterkninger etter å ha mistet profiler som Danny Ings, Ryan Bertrand og Jannik Vestergaard de siste månedene.

Skal vi tro Sun on Sunday vurderer The Saints Celtics offensive midtbanespiller Ryan Christie (26), men også er klar for å vente med en overgang til neste sommer. Da er skotten nemlig ferdig med kontrakten på Celtic Park og kan bytte klubb gratis.