Danmarks EM-helt Mikkel Damsgaard (21) er i kikkerten til Tottenham, om vi skal tro de siste oppdateringene fra italienske Tuttosport. Sampdoria-kantspilleren hevdes samtidig også å være i søkelystet til Juventus.

Sunday Mirror hevder på sin side at Spurs vurderer å gå for den svenske Juventus-spilleren Dejan Kulusevksi (21) i januarvinduet. Også Kulusevski trives best på kant eller andre offensive midtbaneroller.

Dersom trener Mikel Arteta og Arsenal vil gjøre alvor av interessen for å hente den marokkanske Sevilla-spissen Youssef En-Nesyri (24), må det betales en overgangssum som er verdt minst 454 millioner kroner. Det melder i alle fall Mundo Deportivo.

Les også: Langer ut mot Arsenals dyre forsvarskjøp: - Jeg forstår det ikke

Arsenal-keeper Bernd Leno (29) står på lista med mulige forsterkninger hos Inter, skal vi tro det spanske nettstedet Fichajes. Leno har nylig mistet statusen som førstekeeper på Emirates Stadium til tidligere Bournemouth og Shefffeld United-keeper Aaron Ramsdale (23).

Samme kilde rapporterer at Manchester United finsikter RB Leipzigs Nordi Mukiele (23), med mål om å gjøre franskmannen til klubbens nye høyreback.

Achraf Hakimi (22) har ifølge Daily Mail bekreftet at han hadde muligheten til å skrive under for Chelsea i sommer.

Men høyrebacken ville heller til Paris Saint-Germain og endte opp på Parc des Princes da Ligue 1-topplaget betalte drøyt 700 millioner kroner til Inter for å kjøpe ham fri.

Tidligere i uka hevdet Der Spiegel at Chelsea-spiss Timo Werner (25) avviste sjansen til å gå fra RB Leipzig til Liverpool i 2019, angivelig fordi han forsøkte å få til en overgang til Bayern München.

Nå supplerer en annen tysk avis, Bild, med at Werner egentlig ønsket seg til Manchester United da han endte opp med å signere for Chelsea i fjor sommer.

Les også: Fikk ekspertene til å måpe da Liverpool snublet: - Skjønner ingenting
Les også: Bet seg merke i United-bildene: - Han peker jo på Ronaldo

West Ham, Newcastle og Everton skal alle være interessert i å hente midtbanespiller Aaron Ramsey (30) fra Juventus i januar, ifølge The Sun.

Waliseren har høy lønn i torinoklubben, og har allerede blitt rapportert å være til salgs i flere av de siste overgangsvinduene. Ramsey ankom Juventus i 2019 etter hele elleve år som Arsenal-spiller.

Football Insider kan samtidig melde at West Hams unge spisstalent Divin Mubama (16) er ønsket av Manchester City. Mubama spiller også for Englands U17-landslag.