Natt til søndag kom meldingene i engelske medier om at Solskjær kommer til å få sparken som Manchester United-manager. Ifølge The Times har Manchester United nå intensivert jakten på Zinedine Zidane, i håp om at franskmannen kan ta over klubben etter Solskjær.

Avisen skriver at United nå har økt det økonomiske tilbudet til Zidane. Tidligere har det av ulike medier blitt meldt at franskmannen skal ha takket nei til United. Zidane er for tiden uten trenerjobb. 49-åringen har tidligere trent Real Madrid med stor suksess.

Les også: Flere hevder Solskjær er ferdig i Manchester United

Manchester City-ving Raheem Sterling skal ha fortalt klubben at han ønsker å bli lånt ut til Barcelona i januar, hevder 90min. 26-åringen har bare startet tre kamper for City denne sesongen, og 26-åringen skal angivelig være interessert i å prøve seg i en annen klubb i håp om mer spilletid.

Ifølge The Mirror skal Manchester City ikke være villig til å la Sterling forlate klubben på lån. Avisen skriver videre at City bare vil høre på tilbud på spilleren om de kan finne en erstatter for ham.

Mason Mount skal være i samtaler med Chelsea om en ny kontrakt med klubben, men ifølge Daily Star skal 22-åringen ikke føle seg like verdsatt som klubbens andre stjerner. Avisen hevder Mount vil forberede seg på å forlate klubben om situasjonen ikke endres.

Arsenal ser på muligheten for å signere Red Bull Salzburgs stortalent Karim Adeyemi, melder The Mirror. 19-åringen skal angivelig bli sett på som en erstatter for Alexandre Lacazette, men Arsenal skal ha fått beskjed om at de må vente til sommeren for å signere den tyske spissen.

Les også: Reaksjonene hagler etter ny Solskjær-ydmykelse: - Han vil aldri få en ny jobb i Premier League

Manchester United skal være interessert i å signere Barcelona-ving Ousmane Dembele, hevder Mundo Deportivo. 24-åringens kontrakt med Barcelona går ut til sommeren, noe som gjør at United kan hente han vederlagsfritt til sommeren.

Jesse Lingard skal ha et ønske om å forlate Manchester United på et kortidslån til en annen Premier League-klubb i januar, med mulighet til å gjøre avtalen permanent til sommeren, melder The Mirror. Ifølge avisen skal Lingards kontraktsforhandlinger med United nylig ha brutt sammen.

Leicester skal ifølge Fichajes ha utpekt Frank Lampard som en kandidat til å erstatte Brendan Rodgers, etter at klubben falt ned på 12. plass på Premier League-tabellen lørdag etter et 3-0-tap mot Chelsea.

PSG skal ha droppet deres interesse for Erling Braut Haaland, og vil i stedet prøve å signere Fiorentina-spiss Dusan Vlahovic, hevder El Nacional.