God søndagsmorgen! Dette er på ingen måte noen hemmelighet, men den tyske kanalen Sport1 har fått Borussia Dortmund-bossen Michael Zorc til å innrømme noe:

Nemlig at Erling Braut Haaland (21) kan komme til å forlate klubben dersom «visse betingelser» blir innfridd. Zorc mener både Dortmund og Haaland håndterer dette på en profesjonell måte, og tilføyer at tida vil vise hva som skjer.

Betingelsene Zorc nevner er trolig det allerede mye omtalte beløpet i den norske spissens utkjøpsklausul. En rekke kilder har allerede hevdet at Haaland kan kjøpes fri for et beløp som tilsvarer drøyt 900 millioner kroner etter denne sesongen.

Leeds-fødte Haaland har blitt koblet til engelske klubber i flere år allerede, og ryktene om en mulig Manchester United-overgang skjøt ny fart da Ralf Rangnick ble utnevnt som midlertidig erstatter for Ole Gunnar Solskjær.

Les også: Messi lå nede med skade. Så kom tabben: - Forferdelig

Rangnick og Haaland har tidligere vært i Red Bull Salzburg sammen. Sunday Mirror bemerker dog at Manchester City kan være en vel så sannsynlig neste klubb for den norske spissjuvelen.

Aston Villas skotske midtbanespiller John McGinn (27) er pekt ut som et overgangsmål for Manchester United, som en erstatter for Paul Pogba (28), hevder Sun on Sunday.

Newcastles nye manager, Eddie Howe, håper å kunne sikre seg en etterspurt kar på overgangsmarkdet i England- og Atlético Madrid-backen Kieran Trippier (31), mener Sun on Sunday å vite. De melder også at Burnleys midstopperduo Ben Mee (32) og James Tarkowski (29) er ønsket av Howe og Newcastle.

Les også: Zuccarello med scoring og straffemål: Sjette strake seier for Minnesota

I samme avis kan vi også lese at Everton-manager Rafael Benítez kan være åpen for å selge England-keeper Jordan Pickford (27), og at Tottenham kan være interessert i burvokteren med de lange utspillene.

Både Tottenham og Arsenal er interessert i å hente svenske Dejan Kulusevksi (21) fra Juventus, påstår Calciomercato. Men, på erketypisk italiensk vis, skal de to rivalene fra Nord-London bare være interessert i en utlånsavtale med opsjon på kjøp seinere.

Det siste kanskje ikke det vanskeligste å se for seg i Spurs' tilfelle, med Antonio Conte og Fabio Paratici inne ved styrespakene.

Barcelona skal være villig til å tilby enten Ousmane Dembélé (28), Samuel Umtiti (28), Philippe Coutinho (29) eller Clément Lenglet (26) som deler av mulig avtale med Manchester City, skriver Marca.

Dette for å dra i land en overgang for Ferran Torres (21) til Barcelona. Problemet for katalanerne er at City ikke vil ha noen av de nevnte Barca-spillerne, påpeker samme avis.

Tottenham skal samtidig ha hengt seg på Manchester United og Newcastle blant lagene som ønsker seg Dembélé fra Barca, skriver Mundo Deportivo. Den franske vingen er inne i sin siste sesong av avtalen på Camp Nou.

Også italienske Juventus kan være ute etter samme spiller, og Barcalona utelukker ikke at Paris Saint-Germain kan komme til å melde seg på i kampen om Dembélés signatur, hevder den katalanske avisa Sport.

Les også: Kom med nådeløs beskjed til nordmannen: - Du har ingen styrker

Manchester United er heller ikke interessert i å hente den tidligere Liverpool-helten Coutinho fra Barcelona, men vil derimot gjerne ha Frenkie de Jong (24) fra samme klubb, melder El Nacional.

Leeds har inngått en avtale med den unge Espanyol-spissen Mateo Joseph Fernández (18), rapporterer Mail on Sunday. Spanias U19-landslagspiller Fernández er født i Spania, men har foreldre med engelsk opphav, og har dermed også en åpning for å spille for England.