Chris Wood ble nylig hentet fra Turf Moor til St. James Park, og skal vi tro The Sun kan en ny overgang ende med samme skjebne. Newcastle har sett etter en ny midtstopper i flere uker nå, og skal ha funnet sin mann i James Tarkowski. 29-åringen var en ettertraktet mann for noen år tilbake, men har blitt værende i Burnley. Nå kan den tidligere engelske landslagsspilleren være på vei til nedrykksrivalen for å redde plassen for nyrike Newcastle.

Det skal derimot ikke være det eneste alternativet Newcastle har på listen. 90 min skriver at Sevilla-forsvarer Diego Carlos skal være en ønsket mann, men at spanske Sevilla skal være lite lystne på å miste sin brasilianske forsvarssjef. Ifølge nettstedet skal Carlos' representanter gjøre et forsøk på å overtale klubben til å slippe 28-åringen, i en overgang som kan være verdt opp til 600 millioner kroner.

Les også: Ngannou overrasket da han beholdt tittelen: - Hva er det som skjer?

Vi tar én Newcastle-nyhet til, for det er ikke bare forsvaret som trenger en god opprustning. DailyMail hevder å vite at det skal innledes konkrete samtaler mellom Newcastle og Brighton, og det er midtbanespiller Yves Bissouma som det skal snakkes om. Bissouma er for tiden i Afrikamesterskapet hvor han representerer Mali, men kan altså stå med en ny klubb når han kommer tilbake. 25-åringen skal koste opp til 500 millioner kroner, og har tidligere blitt koblet til blant annet Liverpool og Arsenal.

Christian Eriksen har vært utenfor fotballen siden hjertestansen under EM-kampen mot Finland, og har senere operert inn en hjertestarter og brøt kontrakt med Inter. Spørsmålet har vært om dansken ville fortsette karrieren, og svarer virker å være ja. Ifølge Mirror vil 29-åringen signere en kontrakt med Premier League-klubben Brentford, som er kjent for å ha et godt forhold til danske spillere, innen de neste 72 timene. Klubbens trener Thomas Frank er også dansk, og skal være mannen som skal ta den slepne midtbanespilleren tilbake mot toppen.

Pep Guardiola har forvandlet Manchester City til å bli en seiersmaskin under hans tid i klubben, og holder fortsatt fortet på Etihad Stadium. Det er derimot usikkert hvor lenge spanjolen vil sitte i sjefsstolen, og hva han eventuelt vil gjøre etterpå er høyst usikker. The Sun skriver at det nederlandske fotballforbundet står klare til å tilby Guardiola jobben som landslagssjef, den dagen han trer av som Manchester City-manager. De er trolig ikke det eneste jobbalternativet for en av verdens absolutt beste trenere.

Interessante nyheter fra Italia. Tutto Mercato melder at Arsenal har kommet med et bud på over 600 millioner på serberen Dusan Vlahovic. 21-åringen er en av de største talentene i fotball-Europa, og har vært en katalysator i årets Serie A. Spissen har banket inn 17 mål på 21 kamper, og har blant annet sammenlignet seg selv med svenske Zlatan Ibrahimovic. Budet vil skape optimisme i Arsenals supportergjeng, men La Repubblica passer på å helde kaldt vann i årene. De skriver at Vlahovic vil takke nei til tilbudet fra Arsenal, for å vente på muligheten til å ta turen til Manchester City som også har vist interesse.

Eden Hazard har vært en skandaløs signering for Real Madrid, og lite har fungert for den belgiske stjernen. Den siste tiden har det vært snakk om at 31-åringen vil finne seg en ny klubb i løpet av det pågående overgangsvinduet, men det avblåser, ifølge Mail, Carlo Ancelotti.

Les også: Digne truffet av flaske da han returnerte til Goodison Park

Chelsea er fortsatt på jakt etter en erstatter for Ben Chilwell som går glipp av resten av sesongen etter en skade. De har vært koblet til flere alternativer, men nå skriver Sky Germany at Stuttgarts Borna Sosa skal være en interessant mulighet for London-klubben. 24-åringen skal ha vært ønsket av blant annet Aston Villa og Inter Milan, men nå skal Chelsea har rettet blikket mot kroaten.

En av Ligue 1's store spillere denne sesongen er Lilles Jonathan David. 22-åringen er foreløpig toppscorer med 12 mål, og canadieren har tiltrukket seg interesse fra flere hold. Chelsea, Tottenham og Barcelona har vært nevnt som alternativer, men nå skriver Calciomercato at Paris Saint-Germain har meldt seg på. PSG mangler nødvendigvis ikke angrepskraft med blant annet Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi i sine rekker, men skal være klare for å skaffe enda et alternativ.