The Mirror hevder at Arsenal forbereder et bud på Manchester Uniteds Marcus Rashford. Arsenal skal være på jakt etter en spiss, og klubben skal ha sett seg ut Rashford, som har slitt med formen i United den siste tiden. 24-åringens kontrakt strekker seg til neste sommer, med opsjon på ytterligere ett år til.

Juventus skal være interessert i å signere Chelseas tyske midtstopper Antonio Rüdiger denne sommeren, melder The Sun. 29-åringens kontrakt går ut etter denne sesongen.

Les også: Ligue 1-profil lanseres som Liverpools neste genistrek på overgangsmarkedet

Ajax-manager Erik ten Hag skal ifølge The Mirror være overrasket over at Manchester United ikke ha tilbudt han å skrive under på en kontrakt som vil gjøre han til klubbens nye manager. Den engelske avisen hevder ten Hag har gitt United beskjed om penger ikke skal være et problem for å få han til å ta jobben.

Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans skal ha sagt han ønsker å spille Champions League-fotball, skriver The Mirror. Manchester United og Arsenal har begge blitt koblet til 24-åringen, som angivelig skal være til slags for 35 millioner pund i sommer.

Southampton og Crystal Palace skal være interessert i å signere Harry Winks fra Tottenham, melder Daily Star. 26-åringen har fått begrenset med spilletid for Spurs denne sesongen, og var i januar heftig ryktet mot en overgang til Newcastle.

Les også: PSG-keeper med rørende gest - har 30 flyktninger boende hjemme

Paulo Dybala forlater Juventus til sommeren, og ifølge Daily Mail kan argentineren ende opp med å gå til en av Juventus store rivaler. Avisen skriver at Inter skal være interessert i å hente inn 28-åringen som en potensiell erstatter for Lautaro Martinez, om han forlater klubben.

Napoli ønsker 100 millioner euro for deres 23 år gamle spiss Victor Osimhen, hevder Fichajes. Nigerianeren skal ha skapt interesse hos flere klubber, blant annet Arsenal, Liverpool, Manchester United, Newcastle og Tottenham, skriver nettsiden. Osimhen har denne sesongen 15 mål på 25 kamper for Napoli.

Paris Saint-Germain følger nøye med på utviklingen til Raphinha i Leeds, hevder Daily Mail. Den spanske avisen Sport skriver at Barcelona også er interessert i brasilianeren, og storklubben skal være villige til tilby Leeds Oscar Mingueza som en del av en eventuell avtale.