Det er gått en stund siden PSG- og Argentina-stjernen Lionel Messi (35) sist blitt satt i forbindelse med gamlesjefen Pep Guardiola og Manchester City. Men skal vi tro katalanske El Nacional, kan Messi – som aldri har lagt skjul på at han setter Guardiola svært høyt som trener – ende opp som Erling Braut Haalands nye lagkamerat i City.

Samme avis mener å vite at Guardiola og City drømmer om å ha Messi på samme lag som Haaland og Belgias ledestjerne Kevin De Bruyne (31). Både Barcelona og PSG skal være minst like lystne på å ha Messi på laget sitt framover.

El Nacional tror en retur til Barca kan bli mest aktuelt for argentineren om han vinner sitt første VM-sluttspill med landslaget i Qatar. Men hvis Argentina og Messi mislykkes i mesterskapet, lanseres en City-overgang som noe som kan gi 35-åringen ny giv i karrieren.

Les også: Sjokkert over Ruuds prestasjon: – Helt enormt

England-keeper Jordan Pickford (28) blir ifølge Sun on Sunday fulgt med argusøyne av Chelsea under det kommende VM-sluttspillet. Klubbeier Todd Boehly er angivelig på utkikk etter en ny burvokter, og skal ha Evertons mangeårige sisteskanse i kikkerten.

Samtidig ser det ut til at Juventus vil gjøre en annen Everton-eid spiller, spissen Moise Kean (22), til sin egen eiendom igjen neste år. Dette melder Fabrizio Romano. Kean forlot Juventus til fordel for Goodison Park i 2019. Men etter en turbulent tid i engelsk fotball, returnerte Italia-angriperen til torinoklubben på et to sesonger langt lån i august.

På Stamford Bridge skal man også være beredt på å gi Cristiano Ronaldo (37) et tilbud. En Chelsea-overgang kan bli en realitet dersom Manchester United bestemmer seg for å kvitte seg med den portugisiske superstjernen.

Ronaldo er i hardt vær som følge av bråket i forbindelse med det mye omtalte Piers Morgan-intervjuet han stilte opp i nylig. Mail on Sunday rapporterer at United likevel ikke klandrer Ronaldo-agent Jorge Mendes for problemene rundt veteranen.

De røde djevlene håper angivelig et partene kan komme fram til en avtale om å terminere Ronaldos kontrakt, framfor å gi klubblegenden sparken.

En lystigere United-framtid ser derimot ut til å være i gjære for den unge argentineren Alejandro Garnacho (18). Ifølge Daily Star kan Garnacho vente seg et solid lønnshopp, og tjene over 600.000 kroner i sin neste kontrakt på Old Trafford.

Chelsea er angivelig innstilt på skaffe mer hurtighet til angrepet, og har i den forbindelse sett seg ut flere navn for mulige overganger i januar. RB Leipzig-stjernen Christopher Nkunku (25) har allerede blitt nevnt hyppig som et av Chelseas mål på markedet.

Men også den jevngamle Aston Villa-vingen Leon Bailey (25) er på radaren til manager Graham Potter og kompani, skal vi tro Daily Mail. Å hente jamaicaneren sørover fra Villa Park kan også bli enda mer aktuelt, hvis Chelsea ender opp med å få inn bud på Christian Pulisic (24) etter VM i Qatar.

Les også: Fransk avis: Superstjernen mister VM

Amerikanske Pulisic rapporteres å være lysten på mer spilletid enn han har fått som Chelsea-spiller de siste månedene.

Villa og den nye manageren Unai Emery har ikke noe behov for å selge Bailey per nå. Men «brummiene» kan muligens være mer på glid etter hvert, om Emery får oppfylt ønsket om å hente Nicolas Jackson (21) fra gamleklubben Villarreal.

Den Catalonia-baserte avisa Sport mener å vite at Liverpool har fått et styrket håp om sikre seg Englands og Borussia Dortmunds unge midtbanestjerne Jude Bellingham (19). Grunnen er angivelig at Real Madrid har satt en øvre prisgrense de kan strekke seg til for å kjøpe fra 19-åringen.

Liverpool-manager Jürgen Klopp uttaler ifølge Sunday Mirror at han selv forlot Borussia Dortmund tidligere enn han hadde tenkt. Bakgrunnen skal ha vært at Klopp ville hjelpe gamleklubben med å sikre seg etterfølgeren hans, Thomas Tuchel, tilbake i 2015.

I Leeds er den polske midtbanespilleren Mateusz Klich (33) stadig mer frustrert over situasjonen, hevder Give Me Sport. Klich ble vraket til Polens VM-tropp i Qatar.

Nå kan 33-åringen muligens få i stand en overgang bort fra Elland Road i januarvinduet, skal vi tro opplysninger nettstedet viderebringer fra Teamtalk.