Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Vil vi få se dette fotballtalentet i Liverpool-drakt?

Robin van Persie skal ha fått ordre om å holde seg borte fra Arsenals oppkjøringskamper av Arsene Wenger. Samtidig seiler Manchester United frem som favoritter til å signere Nederlenderen, for The Times mener å vite at nederlenderen heller ønsker å dra til United enn Manchester City og Juventus. Mail on Sunday mener imidlertid at Sir Alex Ferguson skal ha satt overgangen litt på vent fordi Arsenal nekter å senke sitt krav om 30 millioner pund for den nederlandske spissen.

Videre kan vi legge til at Ferguson skal ha fått 50 millioner pund til å handle inn spillere for å kunne skyve byrivalen ned fra tronen, det hevder Sunday Express.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Som Nettavisen kunne fortelle om i går er den danske Arsenal-spissen, Nicklas Bendtner, et mål for AC Milan, som en erstatter for Zlatan Ibrahimovic. Galatasaray skal også være ute etter å signere dansken, som er verdsatt til drøye 7 millioner pund, det forteller Sunday Mirror.

Les også:Milan kan erstatte Zlatan med Bendtner.

Vi forflytter oss til middelhavskysten og Catalonia der Barcelonas 18 år gamle Gerard Deulofeu jaktes av både Liverpool og Queens Park Rangers, det melder Sunday people. Deulofeu har debutert for førstelaget til Barcelona og har mange kamper for aldersbestemte landslag i Spania.

QPR skal ifølge samme avis være klare med et bud på rundt seks millioner pund for Celtics Sør-koreaner Ki Sung-Yeung (23).

Goal.com forteller at 19-åringen Ryo Miyachi trolig kan se frem til førstelagsfotball for Arsenal den kommende sesongen. Dette kom frem etter at Ajax-manager Frank de Boer innrømmet et nederlag i kampen om å sikre seg stortalentet.

Vi skyter inn et lite rykte om at Everton skal være villige til å hente Steven Pienaar (30) tilbake fra Tottenham, det melder Caughtoffside.

Swanseas manager, Michael Laudrup, skal ha avslørt at han ikke vil stå i veien for Joe Allen (22) hvis han ønsker å forlate klubben.

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken