Like sikkert som at de norske håndballjentene vinner gull i mesterskap, er vi tilbake med ferske rykter rundt ligaen vi alle elsker.

Mohammed Abdellaoue kan være på vei til Arsenal. Arsene Wenger kan hente nordmannen for bare fire millioner pund. Wenger må i tilfelle overbevise nordmannen om at Arsenal er riktig klubb, og ikke Lazio som også er interessert i å hente Moa.
(Express)

Det er ikke bare nordmenn som er linket til Arsenal. Metro melder søndag at Wenger vil hente AC Milans Stephan El Shaarawy. 20-åringen har scoret 13 mål i Serie A denne sesongen.
(Metro)

Fabio Coentrao kan være på vei til Chelsea. Daily Star mener å vite at Coentrao kommer til Stamford Bridge hvis Ashley Cole forsvinner.
(Daily Star Sunday)

Rafa Benitez har en usikker posisjon i Chelsea. Sunday Mirror melder søndag at Atletico Madrid-manager Diego Simeone er aktuell til å ta over jobben etter Benitez. Simeone er kun aktuell hvis Pep Guardiola ikke ønsker seg jobben i Chelsea.
(Sunday Mirror)

Liverpool har tydelige behov for forsterkninger. Tidligere Wigan-back, Andreas Granqvist, innrømmer at han kunne tenke seg en overgang til Brendan Rodgers lag. Granqvist spiller for tiden i Genoa.
(Daily Mail)

Anfield-klubben har ikke bare behov for forsterkninger i de bakre rekker. Burak Yilmaz skal være på vei til Liverpool for å score mål. Galatasaray-spissen har satt ballen i nettet seks ganger i Champions League denne sesongen og elleve mål i den tyrkiske ligaen.
(the Sun)

Sunday Express melder søndag at Sir Alex Ferguson foretrekker David Moyes som sin arvtager på Old Trafford. Ferguson foretrekker landsmannen på lik linje med Jose Mourinho, men foran tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola.
(Sunday Express)

Arsene Wenger skal stå klar til å overta Real Madrid-jobben hvis Mourinho forlater klubben etter denne sesongen.
(Sunday Express)

Demba Ba har bøttet inn mål for Newcastle siden han kom til klubben. Nå er spissen også blitt storforlangende hva gjelder hans egen kontrakt. 90.000 pund skal spissen nå kreve for å skrive under ny kontrakt. Liverpool og Arsenal ryktes å være interessert i spissens tjenester.
(Sunday Mirror)

KILDE: BBC