Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Gareth Bale får med seg en superstjerne til Manchester United.

Det har ikke bare vært greit å hete Aleksandar Kolarov. Nå skriver Sunday Express at forsvarsspilleren er på vei bort fra Manchester City. Han er visst lei av lite spilletid.

En ut og en inn for City? Swansea-back Ben Davies blir i hvert fall koblet til de lyseblå.

Joda, Manchester United vant ligaen, men klarte ikke å hevde seg helt i toppen i Champions League. Nå kan det virke som Sir Alex Ferguson mener alvor.

Daily Star Sunday forteller oss at Cristiano Ronaldo har innrømmet at han er villig til å komme tilbake til United.

I tillegg hevder Sunday Mirror at United mener alvor i kampen om Gareth Bale. Med Bale og Ronaldo på hver sin ving, ser det ganske mørkt ut for deg, Ashley Young ...

I går ble vi servert nyheten om at Sir Alex Ferguson mister sesongåpningen på grunn av en hofteoperasjon. Sunday Express skriver nå at Ferguson sier det er tøv. Disse tabloidene, hva?

Det har vært mange manager-spekulasjoner den siste tiden. Med José Mourinho på vei til Chelsea, står Rafael Benitez uten jobb. Løsningen skal visstnok hete Tyskland og Schalke for den tidligere Liverpool-manageren.

Det er mye fram og tilbake med Frank Lampard. Man vet nok ikke helt hva som skjer med han, før den nye Chelsea-manageren i boks, men nå skriver i hvert fall Sunday Mirror at Monaco er ute etter midtbanespilleren.

Bortsett fra Luis Suarez er det litt tynt foran for Liverpool. Løsningen på det er ifølge Sunday Mirror David Villa. Barcelona-spilleren skal passe fint inn i Brendan Rodgers planer.

I en ellers tung sesong for Aston Villa har Christian Benteke vært enorm. Det har Tottenham og Arsenal fått med seg. Nå skriver Sunday Mirror at Villa-sjef Paul Lambert har sagt at kun bør signere for klubber som er bedre enn de to.

Kommentarer til denne saken