Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

City neste?

Manchester City slo Norwich 7-0 i går, men stopper ikke å se etter forsterkninger av den grunn. Tabellfireren skal være villig til å legge 30 millioner pund på bordet for å få Real Madrids Sami Khedira over til fotballøya neste sommer. (Sunday People)

Og vi holder oss i Manchester, om det er greit. Både Manchester City og Manchester United er nemlig fristet til å by 65 millioner pund for midtstopperduoen Eliaquim Mangala og Nicolas Otamendi fra Porto. (Daily Star)

SergioAgüero har vært i storform for Manchester City så langt denne sesongen, og slikt vekker interessen hos regjerende Champions League-mester Bayern München. Tyskerne ønsker argentineren, som er verdsatt til 40 millioner pund, som deres stjernesignering før neste sesong. (Sunday Mirror)

Hos rivalene i Manchester United har ikke Shinji Kagawa fått så mye spilletid som han håpet denne høsten, og nå sier japaneren visstnok at han ønsker seg vekk fra Drømmenes Teater. Kagawa vil ikke risikere en dårligere form før VM i Brasil neste sommer, og kan dermed komme til å forlate klubben allerede i januarvinduet. (Sunday People)

Mye Manchester denne søndagen, men det finnes andre klubber i England også. Hos Tottenham, for eksempel, har Jermain Defoe blitt fortalt at han kan forlate klubben i januar. Det vekker interessen både hos QPR i Championship og Toronto i MLS over dammen. (The Sun)

Vidunderbarnet Tom Ince i Blackpool ønskes av Ajax. Også Inter er interessert i 21-åringen, som nok også vurderes av flerfoldige Premier League-klubber. (Sunday Mirror)

Cardiff-manager Malky Mackay utelukker ikke at klubben kan prøve å hente Manchester Uniteds Wilfried Zaha på lån i januar. Zaha har bare startet én kamp for de røde djevlene denne sesongen. (Daily Star)

Dersom ikke det blir noe av, ryktes det at Manchester United vil tilby Wilfried Zaha pluss 7 millioner pund for å få kloa i Evertons venstreback Leighton Baines. (The Sun)

Tottenham håper å sikre seg Corinthians-spissen Alexandre Pato, etter at den brasilianske klubben har bekreftet at de kan komme til å gi slipp på 24-åringen i januar. (Metro)

Og både Liverpool og Newcastle er ute etter Marseilles spiss André Ayew, som er verdt 10 millioner pund. (Sunday Mirror)

Ellers kan vi melde at Norwich-manager Chris Houghtons posisjon kan være truet, etter at laget har sluppet inn elleve mål mot Manchester-lagene denne uken. (Sunday Telegraph)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken