Carlo Ancelotti skal ha fortalt Real Madrid-styret at han ønsker at de signerer Harry Kane fra Tottenham, melder The Athletic. Den italienske treneren skal ha fått som svar at de skal prøve å signere ham, men at de tror det vil bli vanskelig. Kane sin kontrakt i Spurs går ut om ett år, og den siste tiden har han blitt koblet mye til Manchester United.

Chelsea skal være selvsikre på at de klarer å signere Sporting Lisboas 22 år gamle midtbanespiller Manuel Ugarte, skriver overgangsguru Fabrizio Romano. Uruguayaneren har vært Sporting-spiller siden 2021, og kontrakten hans i klubben går ikke ut før i 2026.

Les også: Fikk mensen-sjokk – nå går bildet viralt: – Den uglamorøse realiteten

PSG vurderer å gå for å hente Arsenals midtstopper Gabriel Magalhães, hevder nettstedet Goal. Brasilianeren har dannet et sterkt midtstopperpar med William Saliba for Arsenal denne sesongen. 25-åringen har kontrakt med Arsenal helt til 2027.

Leeds United skal ha pekt seg ut blant andre Blackburn-manager Jon Dahl Tomasson i deres jakt etter ny manager, skriver Football Insider. Sam Allardyce ledet Leeds i de siste kampene av sesongen, men han klarte ikke å redde dem fra nedrykk og han er nå ferdig i klubben.

Chelseas nye manager Mauricio Pochettino kommer til å blokkere alle tilbud fra Real Madrid om de prøver å hente Kai Havertz, melder AS. 23-åringen har av noen medier blitt koblet til den spanske storklubben, men lite tyder på at han vil forlate Chelsea til fordel for «Los Blancos».

Liverpool ser på mulighetene for å signere Fulhams høyreback Kenny Tete, hevder The Sun. Merseyside-klubben skal angivelig være ute etter å styrke laget i flere posisjoner denne sommeren, muligens også backplassene. 27-årige Tete har vært Fulham-spiller siden 2020 og kontrakten hans går ut om ett år.

Les også: Haaland og City kunne juble i FA-cupfinalen. Uniteds David de Gea måtte tåle tøff kritikk: – Han er et problem

Ajax-midtstopperen Jurriën Timber ble ifølge Talksport observert på tribunen under lørdagens FA-cupfinale. Det skaper selvsagt spekulasjoner om en mulig overgang til Manchester United. 21-åringen har tidligere blitt trent av Erik ten Hag i Ajax, og han ble også koblet til United forrige sommer.

Aston Villa er i samtaler med Sporting Lisboa om en overgang for midtbanespilleren Pedro Goncalves, melder A Bola. 24-åringen har imponerende tall å vise til fra Sporting, og denne sesongen scoret han 20 mål og leverte 15 målgivende pasninger. Portugiserens kontrakt går ut i 2026.