Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Manchester United skal ha en drøm om å danne en svært målfarlig spissduo neste sesong.

Til tross for at Manchester United hentet Cristiano Ronaldo i sommer skal klubben fortsatt ha et sterkt ønske om å hente Erling Braut Haaland, skriver Express. Nordmannen rapporteres å ha en klausul i Borussia Dortmund-kontrakten som gjør at han kan dra for omkring 750 millioner kroner etter sesongen, og dersom United får det som de vil blir de to lagkamerater fra og med 2022/23-sesongen.

Med ankomsten til Ronaldo har Edinson Cavani havnet lenger bak i spisskøen på Old Trafford. ESPN skriver at uruguayaneren uansett ikke ønsker å forlate Manchester United. Hans nåværende kontrakt strekker seg til neste sommer.

Les også: Liverpool-helt kom med oppsiktsvekkende Messi-melding. Det får eksperter til å reagere

Matthijs de Ligt ankom Juventus fra Ajax i 2019, men den 22 år gamle midtstopperen kan være på vei bort fra Torino-klubben. Hans agent, Mino Raiola, sier ifølge Tuttosport at han kan kan finne på å forlate klubben etter sesongen. Chelsea skal være en av dem som er interessert i å hente nederlenderen.

I sommer ble det rapportert om at West Ham hadde en satt en prislapp på midtbanespiller Declan Rice på 100 millioner pund. Han skal fortsatt ligge høyt på ønskelista til Manchester United, men en av trenerne i West Ham, tidligere Premier League-profil Kevin Nolan, forteller at han ikke engang ville ha solgt 22-åringen for 100 millioner pund.

Alisson Becker har vært en av Liverpools aller viktigste spillere siden overgangen fra Roma i 2018, og nylig forlenget han kontrakten med Merseyside-klubben fram til 2027. Målvakten er tydelig fornøyd med tilværelsen i Liverpool nå, men i et intervju med Soccer Saturday forteller han at han gjerne kan tenke seg å returnere til sin tidligere klubb i Brasil, Internacional, ved et senere tidspunkt i karrieren.

Les også: Bisarre scener i Frankrike: Fanset stormet banen - kampen stoppet opp

Wolverhamptons Ruben Neves har blitt koblet til både Arsenal og Manchester United. Manager Bruno Lage har imidlertid advart klubbene om at han ikke vil la den 24 år gamle midtbanespilleren dra uten kamp, skriver Express. Neves har vært en sentral brikke i Wolves siden han ankom klubben i 2017.

Aston Villa-forsvarer Matty Cash har fortsatt til gode å spille en A-landskamp for England, og nå kan høyrebacken bli oppkalt til Polens landslagstropp til neste runde i VM-kvalifiseringen, melder Daily Mail. Til tross for at han er født i England kvalifiserer han seg for å spille for Polen gjennom familie på morens side.