Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Her får du servert ukens siste rykter fra fotball-Europa.

Vi åpner opp søndagens spalte i Manchester United, for prøver man holde på flere av sine største stjerner. Lagets kaptein Harry Maguire ser ut til å bli tilbudt et ny og forbedret kontrakt for engelskmennene, til tross for at hans nåværende kontrakt strekker seg til sommeren 2025. Det er Sunday Mirror som melder dette. Maguire står med 114 kamper for United, og har scoret fem mål fra sin midtstopperposisjon.

Newcastle vil nok helt sikkert være med og fylle opp ryktespaltene de neste årene, etter at den nye eieren tok over klubben torsdag. Football Insider skriver at klubben er på midtstopperjakt, og at Napolis 30 år gamle senegaleser, Kalidou Koulibaly, er høyaktuell for en overgang. Sunday Telegraph hevder derimot at det er Burnleys James Tarkowski som står øverst på ønskelisten, sammen med Manchester Uniteds Jesse Lingard.

Les også: Fury måtte ta telling to ganger, men slo tilbake i tittelkampen mot Wilder: - For en dramatikk

Det stopper heller ikke der, for spanske Calciomercato melder at klubben også ser til stormakten Paris Saint-Germain. Mauro Icardi har scoret noen viktige mål PSG denne sesongen, men har samtidig slitt med spilletid i den franske hovedstaden. Newcastle ønsker å gjøre noe med det, og ser for seg at argentineren er den perfekte signeringen i deres angrep. Tottenham og Juventus har også vist sin interesse, men det spørs om de har mulighet til å matche tilbudet til den nyrike klubben.

Den tidligere Newcastle-eieren Mike Ashley tjente seg rik på salget av klubben til den saudiarabiske investorgruppen, og skal allerede ha nye planer for å investere pengene på nytt. Ifølge Sunday Mirror er det aktuelt Ashley å ta over Championship-klubben Derby, som per dag dato ligger i ruiner og er under økonomisk oppsyn av ligaen. Hovedtrener Wayne Rooney har fått en utakknemlig jobb, og sliter voldsomt i årets sesong.

Paul Pogba er en svært attraktiv mann i europeisk toppfotball, ettersom franskmannens kontrakt løper ut til neste sommer. En ny kontrakt i Manchester United har blitt nevnt, men også andre klubber skal være inne i bildet. Italienske La Gezzatta dello Sport skriver nå at Juventus står klare med åpne armer og håper på å få signert sin tidligere spiller, hvis de får solgt unna et par av spillerne som allerede er i klubben.

Liverpool var ikke veldig aktive i sommerens overgangsmarked, men det har ikke hindret de i å få en svært god start på årets sesong. Nå skal det derimot være et ønske å skape en enda større bredde i troppen, og Teamtalk hevder at Barcelonas Ousmane Dembele skal være en av de aktuelle navnene. Kontrakten til den franske landslagsspilleren går ut til sommeren, men 24-åringen sliter voldsomt med skader og har foreløpig ikke vært på banen for Barcelona denne sesongen.

Den regjerende seriemesteren i italiensk Serie A mistet sin viktigste spiller i sommerens vindu, da Romelu Lukaku forlot skuta og returnerte til Chelsea. Det hullet har man foreløpig ikke klart å fylle, og nå skal klubben være på utkikk etter en ny spiss. Arsenals Alexandre Lacazette skal være ett alternativ, mens Real Madrids Luka Jovic skal også være et navn som vurderes på San Siro. La Gazzetta melder dette.

Les også: Mener han måtte ta Ronaldo-grep etter Solskjærs valg

Ben Brereton har hatt en strålende sesong i Championship, og er delt toppscorer i ligaen med 11 scoringer. Det skal ha fått Sevilla til å sperre opp øynene og lagt sin elsk på Blackburn-spissen, og skal ifølge Teamtalk se på 22-åringen som den perfekte erstatter for marokkanske Youssef En-Nesyri som har vært linket til flere storklubber den siste tiden. Rivalene Arsenal og Tottenham skal være de mest aktuell klubbene for øyeblikket.