Både Liverpool, Manchester City og Arsenal har forsterket stallen så langt i sommer, og nå skal den neste topp fire-kandidaten, Chelsea, være ute etter nye penger å bruke. Ifølge Fabrizio Romano skal det være stor interesse rundt Manchester City-spiller Raheem Sterling, som kan være på vei bort fra den regjerende seriemesteren.

En annen spiller som skal være på radaren til London-klubben er Barcelonas Ousmane Dembele. Franskmannens kontrakt er i ferd med å gå ut i Spania, og enn så lenge har klubben til gode å signere en ny kontrakt. The Sun skriver derimot at Dembele er usikker på Chelsea-koblingen, i fare for å ikke være et førstevalg for det stjernespekkede laget. Kai Havertz, Timo Werner, Christian Pulisic, Hakim Ziyech og Callum Hudson-Odoi kan alle figurere i en kantrolle for Chelsea.

Hør Nettavisens fotballpodkast «Sesongkortet» her:


Manchester United har også til gode å hente forsterkninger etter ansettelsen av Erik ten Hag. Mirror skriver nå at nederlenderen har gitt beskjed til klubben om å signere to midtbanespillere i sommer. Frenkie de Jong og Brentfords Christian Eriksen skal være navnene som treneren krever. Det skal derimot være et godt stykke mellom Barcelonas prisforventning til de Jong og Uniteds ønske om betaling.

Les også: Roma-stjernen Zaniolo turte ikke snakke med idolet Ibrahimovic

Det har vært god aktivitet på Tottenham Hotspur Stadium i det siste, etter signeringen av Brightons midtbanestjerne Yves Bissouma. Klubben skal nå være ute etter en forsvarsspiller, og Piero Hincapie skal stå høyt på ønskelisten. Sun skriver at Bayer Leverkusen vil kreve opp mot 400 millioner kroner for landslagsspilleren fra Ecuador.

Phil Jones har på mange måter blitt et Premier League-ikon, men prestasjonene og spilletiden har uteblitt de siste sesongene. Manchester Uniteds-spilleren skal ha tiltrukket seg interesse fra andre klubber den siste tiden, og Marca skriver at både Southampton og Fulham står klare til å hente midtstopperen.

Flere Manchester City-spillere kan være på vei ut dørene på Etihad, og én av dem skal være ukrainske Oleksandr Zinchenko. Ifølge Fabrizio Romano skal Everton være ute etter den anvendelige spilleren, som kan figurere både på midtbanen og på begge sider. Grunnen til at Pep Guardiola er villig til å slippe 25-åringen, er at den regjerende seriemesteren ønsker å hente Brightons Marc Cucurella.

Rayan Ait-Nouri har vært en åpenbaring under Bruno Lage i Wolverhampton. Prestasjonene til venstrebacken har gitt plass i Frankrikes strålende U21-landslag, og nå har flere meldt seg på å kampen om talentet. Sun skriver at Wolves vil kreve nærmere 500 millioner kroner for Ait-Nouri.

Les også: Fifa-studie: Hatstorm mot spillere under mesterskap

Vi tar en tur til Ligue 1 og Paris, for der skriver Foot Mercato at PSG er ute etter å forsterke den allerede sterke troppen. Portos Vitinha skal allerede være nærme en avtale, men flere skal være på vei inn. Lille-spiller Renato Sanches skal være en interessant alternativ, etter gode prestasjoner forrige sesong. AC Milan har vært ute etter portugiseren i lang tid, men nå kan altså PSG ta innersvingen på italienerne.

Jürgen Klopp har drevet business allerede denne sommeren, og alt ligger til rette for at høyrebacken Calvin Ramsey snart blir klar. Det gjør at et Liverpool-talent i Neco Williams muligens må finne seg en ny klubb, og Mirror skriver at en utlånsavtale kan være på trappene. Forrige sesong spilte han for opprykkslaget Fulham, men nå skal et annet opprykkslag i Nottingham Forest være neste stoppested.