Manchester Citys Bernardo Silva virker å være en ettertraktet mann på overgangsmarkedet denne sommeren, med det som skal være en jakt mellom Paris Saint-Germain og Barcelona. Det skal ha fått City til å innse verdien av portugiseren, og vil, ifølge Star Sunday, tilby 28-åringen en ny kontrakt med den regjerende seriemesteren.

Engelskmannen Ivan Toney har hatt noen fantastiske sesonger i Brentfor, med 41 målpoeng i opprykkssesongen til Premier League og 17 målpoeng i hans første sesong på øverste nivå med klubben. 26-åringen har også startet årets sesong fantastisk, med fire målpoeng på tre kamper. Nå skal PL-konkurrentene Chelsea, Everton og Manchester United se på en mulig overgang for spissen.

Les også: Gigantene jakter Haaland-avtale: – Veldig uvanlig

En av fotballens store juveler er Dortmunds Jude Bellingham, som lenge har blitt koblet til Liverpool neste sommer. Nylig solgte Real Madrid sitt midtbaneanker Casemiro til Manchester United, og nå melder Marca at de er på leting etter en erstatter. Det skal ifølge storavisen være nettopp 19-åringen Bellingham.

Christian Pulisic skal være en av spillerne som ten Hag skal ønske seg til Old Trafford, etter som han sliter med spilletid under Thomas Tuchel. Nå skriver Daily Mail at Pulisic skal ha bestemt seg for å ikke dra til United, grunnet mangelen på Champions League-fotball. Det gjør at Eredivisie-alternativene Cody Gakpo og Antony blir sett på som mer sannsynlig, ifølge Sunday Mirror.

Les også: Ødegaard tomålsscorer i ny Arsenal-seier: – En herlig fotballspiller

For Manchester United gjør kjøpet av Casemiro at det vil være færre muligheter for spilletid på Erik ten Hags midtbane framover. James Garner er blant spillerne som kan lide av det, og ifølge Sun betyr det at de ser på muligheten for å selge. Det skal Tottenham, Leeds og Southampton være svært interessert i, men prisen på omkring 150 millioner kroner skal være for mye for klubbene.

Arsenal fosser videre i årets Premier League-sesongen, og ser farlige ut med deres nye spiss Gabriel Jesus. Det skal derimot ikke bety at Mikel Arteta er ferdighandlet på i angrepsrekken, for Foot Media skriver at den ukrainske vingen Mykhaylo Mudryk skal være på radaren til London-klubben. 21-åringen spiller for tiden for Shaktar Donetsk.