Lionel Messi har virkelig funnet formen i PSG-drakta, bare noen uker før VM i Qatar. Senest lørdag var han svært delaktig i franskmennenes 4-3-seier over Troyes, med scoring og assist. Det skal også Barcelona har fått med seg, for Sport melder at Joan Laporta har bestemt seg for å hente tilbake argentineren allerede i januar. Det etter at han forlot nettopp Barcelona før forrige sesong. CBS-journalist Ben Jacobs melder derimot at ryktene ikke stemmer, og at Messi vil avgjøre sin fremtid etter VM.

Ngolo Kanté har vært blant verdens beste midtbanespillere i en årrekke, men er på utgående kontrakt i Chelsea. Ifølge Relevo kan neste stoppested ende i Catalonia og Barcelona, etter inneværende sesong. Klubben skal være på utkikk etter en erstatter for 34 år gamle Sergio Busquets. 31 år gamle Kanté ser ut til å være løsningen.

Les også: Omdiskutert scoring i seksmålsthriller mellom Vålerenga og Sarpsborg

Da er klubben avhengig av å skaffe midler, i en allerede trang økonomisk situasjonen. Nederlenderen Memphis Depay kan bli løsningen på problemet, og er det én klubb som elsker spillere som sliter med spilletid i andre storklubber, er det Juventus. Torino-klubben skal, ifølge Sport, følge situasjonen til Depay tett.

Det har vært langt ifra stille rundt Cristiano Ronaldo den siste tiden, etter at han forlot Old Trafford før sluttsignalet gikk mot Tottenham. Nå er portugiseren tilbake i troppen, og scoret i Europa League-oppgjøret mot Sheriff på torsdag. Framtiden er derimot usikker, og nå skriver Sunday Mirror hans tidligere klubb, Sporting Lisboa, forbereder et forslag til Manchester United for å hente tilbake stjernen.

Franck Kessié var en av flere sommersigneringer i Barcelona, etter Bosman-overgangen fra AC Milan. Det har derimot blitt lite tillit under Xavis ledelse, noe ivorianeren skal ha sett seg lei av. Fichajes skriver at midtbanespilleren nå ønsker seg tilbake til Serie A for å få mer spilletid.

Les også: Ny stor nedtur for Liverpool: – Dette er et seriøst problem

Lørdag gjorde Brighton kort prosess med sin tidligere sjef Graham Potter, og seiret 4–1 mot Chelsea. På midtbanen spilte Moises Caceido en ny god kamp, noe flere også har lagt merke til. Klubben skal være forberedt på å selge 20-åringen fra Ecuador, men krever nærmere én milliard kroner for sin juvel. Chelsea og Newcastle skal være to av klubbene som følger med, melder Sunday Mirror.

Thomas Tuchel har fortsatt til gode å returnere til fotballen, etter at han mistet jobben i Chelsea. Nå har tyskeren kommet med oppdatering om framtiden, der han forteller at han vil ta en lengre pause før han bestemmer seg for veien videre. Dette skriver Sportstar.