I et siste forsøk på å beholde stortalentet i klubben forsøker Borussia Dortmund å komme til enighet med Jude Bellingham om en kontraktsforlengelse. Ifølge Star forventes det at Bellingham takker nei til en forlengelse, fordi han føler seg klar for en ny utfordring. Samme avis hevder også at Manchester City føler at de leder kampen om 19-åringens signatur.

Chelsea har handlet for svimlende summer dette overgangsvinduet, men ser ikke ut til å gi seg enda. Mirror hevder nå at London-klubben skal være klare for å øke budet deres til Brighton for den ettertraktede midtbanespilleren Moisés Caicedo. Det nye budet skal være nærmere 65 millioner pund.

Samme klubb skal også være interessert i en byttehandel med Barcelona, hvor Hakim Ziyech og Franck Kessie bytter beite.

Les også: Kraftige reaksjoner etter at Fjørtoft intervjuet Steenstrup

I går rapporterte vi om Arsenal og Newcastles kamp om signaturen til den høyt ansette Valladolid-høyrebacken Ivan Fresneda. Daily Mail hevder i dag at Arsenal skal ha planlagt møter med 18-åringens agent den kommende uken.

Nicolo Zaniolos karriere i Roma kan fort være over. Både Tottenham og West Ham sies å følge 23-åringen tett, og nå hevder Calciomercato at West Ham har lagt inn et offisielt bud. Budet skal ha blitt avslått. Gerard Deulofeu nevnes som en mulig erstatter dersom Zaniolo forlater Roma.

David de Gea hevdes å være villig til å gå med på et stort lønnskutt for å forlenge kontrakten sin med Manchester United. Klubben ønsker også å gi en åtteårskontrakt til Alejandro Garnacho, men spillerens representanter ønsker ikke en kontrakt på mer enn fire år. Det hevder Mirror.

Dusan Vlahovic har ikke blitt helt den suksessen som mange håpet etter overgangen til Juventus, men står allikevel med respektable sju mål og to målgivende pasninger på 15 kamper denne sesongen. 90min hevder nå at Juventus vurderer å la spissen gå, og hevder de har tilbudt serberen til Manchester United, Arsenal, PSG og Bayern München.

Les også: Nettavisen erfarer: Hammarby har akseptert Berisha-bud fra Molde