Inter-lånespiller og Chelsea-eide Romelu Lukaku (29) kan komme til å få en ny sjanse til å overbevise i Premier League. Hørt det før? Den belgiske kraftspissen blir ifølge italienske Calciomercato vurdert av både Newcastle og Tottenham som en mulig forsterkning til sommeren.

Spurs fortsetter dessuten å holde Englands førstekeeper Jordan Pickford (28) under nøye oppsyn, skriver Football Insider. Everton-burvokteren, som har kontrakt på Goodison Park ut juni neste år, skal også være høyaktuell for en overgang til sommeren.

Portugisiske Record rapporterer at Sporting og Tottenham har en muntlig avtale om en overgang for spanske Pedro Porro (23). Høyrebacken kommer angivelig til å koste de liljehvite fra Nord-London over 517 millioner kroner å kjøpe fri.

Les også: Øker prisen på Premier League: Telenor-kunder som vil si opp møter på et problem

Det stopper ikke på handlelysten til Antonio Conte og Spurs der. Skal vi tro Sun on Sunday er klubben også interessert i å hente den venstrebeinte midtstopperen Piero Hincapié (21) fra Bayer Leverkusen.

Unge Hincapié, som allerede er godt etablert på Ecuadors fremadstormende landslag, kan dog komme til å koste over 980 millioner kroner, hvis et slag skal blir aktuelt for Leverkusen. Og den prisen er Tottenham ikke villig til å betale.

Prislappen er omtrent den samme som Brighton vil ha for Hincapiés landsmann Moisés Caicedo (21). Mail on Sunday skriver at Arsenal skal ha lagt inn et nytt bud på Caicedo, og avisa mener dette budet ligger på drøyt 858 millioner kroner.

Samtidig kommer Arsenal til å fortsette sommerjakta på West Hams engelske landslagsmann Declan Rice (24), forteller Telegraph. Mikel Arteta og kompani ønsker seg den defensive midtbanespilleren uavhengig av om man lykkes med å hente Caicedo eller ikke.

Både West Ham og Aston Villa hevdes å være ute etter å sikre seg den tidligere Arsenal-spilleren Mattéo Guendouzi (23) fra Marseille, melder franske L'Equipe. Guendouzi forsvant fra The Gunners etter å ha havnet på kant med manager Arteta, men har siden gjort det bra i Ligue 1, og fått spille sju kamper Frankrikes landslag.

Sun on Sunday hevder Aston Villa og Crystal Palace må belage seg på å betale drøyt 306 millioner kroner dersom de skal få napp hos Watford angående et salg av høyrekanten Ismaïla Sarr (24).

Samme tabloidavis påstår at Bournemouth forsøker å sikre seg Fenerbahçe-spilleren Bright Osayi-Samuel (25). Nigerianeren kan brukes både som kantspiller og back.

Les også: Liverpool-flopp slaktes etter oppførselen mot United: – Gullmedalje i dumhet

Roma-trener José Mourinho framstår som frustrert over at Nicolò Zaniolo (23) har avbrutt dialogen med Bournemouth om en mulig overgang, skriver Corriere dello Sport.

Mourinho har antydet at han ikke er lysten på å fortsette samarbeidet med den offensive midtbanespilleren, som skal ha sagt til medspillere at han vil vekk fra Roma. På en pressekonferanse valgte Mourinho å bruke uttrykket «dessverre», gjentatte ganger, da han omtalte det at en Zaniolo-overgang ikke blir noe av.

De siste dagene har det dukket opp rapporter om at USA- og Juventus' midtbanespiller Weston McKennie (24) kommer stadig nærmere en overgang til Leeds. Nå melder The Athletic at også Nottingham Forest vurderer å hive seg inn i kampen om signaturen til amerikaneren.

Leeds krever angivelig over 429 millioner kroner for å selge vingen Jack Harrison (26) til ligarival Leicester. Det mener i alle fall Mail on Sunday å vite. Lørdag ble det hevdet at The Foxes hadde sendt et bud til Leeds på rundt 245 millioner kroner for Harrison.

Fulham skal ha sendt et nytt bud i retning brasilianske Fluminense for midtbanespilleren Andre (21). Det rapporterer Fabrizio Romano.