Erik ten Hag har totalforvandlet Manchester United siden han tok over trenerjobben i sommer, og nå kan belønningen for strevet komme. The Mirror skriver at klubben klargjør seg for å tilby en nederlenderen en kontraktsforlengelse. Han skrev under på en treårskontrakt da han signerte i sommer.

Flere spanske medier har de siste dagene spekulert i at Mohamed Salah kan forlate Liverpool til sommer, og har også hevdet at egypteren foretrekker en overgang til Spania. 30-åringens agent, Remy Abbas, har nå selv gått ut og avkreftet ryktene, og forteller at Salah er fornøyd i Liverpool.

En som derimot kommer til å forlate Liverpool i sommer er Roberto Firmino, men det er uvisst hvor han vil dra. Football Insider hevder at Brasilianeren har et ønske om å forbli i Europa.

Les også: Nærmer seg Premier League-rekord etter nytt målshow: – Ikke til å tro!

Newcastle vil ventelig søke å bygge videre på veksten de har hatt det siste året, og skal nå ha sett seg ut to Bayer Leverkusen-spillere som sine fremste overgangsmål. Kantspilleren Moussa Diaby og venstreback Mitchel Bakker skal ifølge 90 min være høyaktuelle for en overgang til St James' Park.

Édouard Mendy ble regnet som en av verdens beste keepere etter sin første sesong i Chelsea, men etter at Graham Potter tok over klubben har det blitt begrenset med spilletid på senegaleseren. Mirror hevder nå at keeperen skal ha blitt fortalt at han kan forlate klubben i sommer.

Wolverhampton skal være klare for å lytte til bud på Ruben Neves, hevder Mirror. Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Liverpool har tidligere blitt koblet til portugiseren.

Det har lenge blitt sagt at Erik ten Hag skal ha et ønske om å hente Mohammed Kudus til Manchester United. Ghaneseren har nå gjort det tydelig overfor nederlandske De Telegraaf at han kun ønsker å fokusere på å vinne ligatittelen med Ajax, og at han vil fokusere på en eventuell overgang når tiden er inne.

Les også: Legenden ble historisk