RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gustau Nacarino (Reuters)

Song føler seg sviktet av Arsenal

Sist oppdatert:
- Disse beskyldningene er sårende og legger skam over meg som person.

Alex Song ble denne uken klar for La Liga og Barcelona. Nå forteller imidlertid spilleren selv at han aldri ville forlate Premier League.

Han ville bli i klubben han elsker, men følte seg sviktet da de ikke ville starte opp forhandlinger om en ny kontrakt.

- Jeg ville ha en ny femårskontrakt hos Arsenal. Til slutt fikk jeg en i Barcelona, forteller Song ifølge the Sun.

Fikk ikke starte forhandlinger
Song hadde fremdeles en stund igjen av kontrakten på the Emirates, men ønsket å forlenge kontrakten for å binde seg til klubben for flere år.

Men de samtalene ønsket ikke klubben å begynne med.

- Jeg hadde prøvd i åtte måneder for å få startet nye kontraktsforhandlinger, men klubben utsatte det hele tiden med å si at: du har fremdeles tre år igjen, sier Song.

- Jeg hadde ikke snakket om penger. Jeg ville bare diskutere en ny avtale, fordi jeg ønsket å forplikte min karriere til klubben jeg elsker, forteller han videre.

Til slutt kom Barcelona på banen og ville hente spilleren til Spania.

- Ut av det blå kom Barcelona og ønsket å hente meg. Plutselig ble jeg ønsket av den største klubben i verden, og de ville gi meg en femårsavtale, sier den tidligere Arsenal-spilleren.

Ville slå tilbake mot ryktene
Alex Song skal ha valgt å stå frem i et intervju for å slå tilbake mot rapportene som sa at avgangen hans fra the Emirates kom på grunn av dårlig holdning til trening og krangling med manager Arsène Wenger.

- Jeg våknet opp og lese disse tingene i avisen og ble virkelig overrasket og skuffet. Jeg elsker Arsenal og jeg ønsket aldri å dra, forteller Song.

- Jeg er virkelig opprørt. Disse beskyldningene er sårende og legger skam over meg som person. Jeg har stor respekt for Arsène Wenger. Jeg elsket ham som en far, og han er en fantastisk trener, fortsetter han.

Song forteller videre at det aldri var noen problemer mellom han og Wenger.

- Han gjorde meg til den spilleren jeg er og jeg står i gjeld til ham for det. Det var aldri noen problemer mellom oss, så hvis noen i klubben har påstått noe slikt er det veldig sårende, avslutter han.

PS. Arsenal møter for øvrig Stoke borte på Britannia Stadium.

Kampen kan du følge LIVE i Nettavisens livesenter fra kl. 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere