Søren Berg signerte for Viking

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Den danske spissen Søren Berg signerte fredag for Viking.

09.06.06 11:41

30-åringen har skrevet under på en treårskontrakt med blåtrøyene, og blir spilleklar til Vikings hjemmekamp mot Rosenborg 2. juli.

- En klassespiss
- Søren er en klassespiss som har vært blant de beste i den danske Superligaen i flere sesonger. Han har også vært innom landslagstroppen ved flere anledninger den siste tiden, sier Vikings sportslige leder Egil Østenstad til klubbens hjemmeside.

Berg kommer til Viking fra danske Odense, hvor han har spilt siden 2000. Viking opplyser ikke hvor mye de må punge ut i overgangssum for å ha sikret spissens tjenester.

Østenstad beskriver Berg som en spiller som alltid gir alt for laget.

- Med sin oppofrende spillestil har han spilt seg inn i OB-supporternes hjerter og vært en av klubbens nøkkelspillere. Berg er ikke spilleren som bøtter inn mål, men han betyr utrolig mye for laget og er en spiller med stort hjerte, sier Østenstad.

Første kommentar
Vikings interesse for Søren Berg har vært kjent lenge, men Stavanger-klubben har ikke vært villige til å kommentere spekulasjonene før klubben omsider fredag meldte på sin hjemmeside at dansken hadde signert for klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.