Gå til sidens hovedinnhold

Sørensen ute i minst fire uker

Jan Derek Sørensen må under kniven etter at leddbåndet i skulderen røk mot HamKam mandag.

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): HamKam – Vålerenga 1-1 : Nå blir det, som Sørensen selv beskriver det, «jævlig kjedelig med masse rar trening».

Bitter
Det var i duell mot HamKam-keeper Ivar Rønningen at VIF-spissen ble felt over ende. Han landet for kjært og leddbåndet i den høyre skulderen røk tvert.

- Dette er kjedelig, er reaksjonen til Sørensen, som i de siste rundene har gjennomført gode kamper for Osloklubben. Selv om straffen førte til 1-1 og uavgjort, ser ikke Sørensen noe lysere på situasjonen.

- Jeg hadde ikke ofret skulderen for ett poeng, hvis jeg hadde visst det på forhånd, for å si det sånn. For min del hadde det vært bedre med skulder i behold og 1-0-tap i dag, sier en tydelig nedslått Sørensen.

Ubeleilig skade
Med Jan Derek Sørensen nærmet VIF-trener Kjetil Rekdal seg kanskje en løsning på Vålerengas spissproblem. Nå må han klare seg uten goalgetteren i beste fall til over fotballferien.

- Jeg har vært godt fornøyd med Jan Derek i det siste, så en skade nå kom svært ubeleilig, sier VIF-sjefen, som er passe tilfreds med fire poeng på to bortekamper.

- Men vi er fortsatt å betrakte som et bunnlag, sier Rekdal, som allikevel er overbevist om at Vålerenga kommer til å bite bedre fra seg utover sesongen.

- Det er bare et spørsmål om hvor gode vi kan bli på den tiden som gjenstår.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto

Kommentarer til denne saken