Sørloth gikk målløs av banen i de to første seriekampene etter at den tyrkiske superligaen ble gjenopptatt, men lørdag var han tilbake på scoringslista.

Den norske landslagsspissen brukte bare tre minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen mot tabelljumbo Ankaragücü. En våken Sørloth hamret ballen i mål på volley da sjansen bød seg foran gjestenes mål.

Nettkjenningen var trønderens 20. i ligaen denne sesongen. Med til historien hører det også at Sørloth scoret to ganger da Trabzonspor nylig sikret seg plass i cupfinalen.

Da så Trabzonspor ut til å være på vei mot en forventet og viktig seier, men 2-0-målet kom aldri. I stedet utlignet Gerson Rodrigues for nedrykkstruede Ankaragücü etter 63 minutters spill.

Samme Rodrigues havnet igjen i fokus da han i annen halvdel av omgangen pådro seg to gule kort med ti minutters mellomrom og ble utvist.

1-1 betyr at Trabzonspor ga bort poeng i gullstriden for annen kamp på rad. I forrige serierunde måtte Sørloth og lagkameratene nøye seg med 2-2 mot Alanyaspor.

(©NTB)