Gå til sidens hovedinnhold

Sorry, Chelsea, United og City

Denne stjernen ender i Real Madrid.

Avisa Ole skriver ifølge nettstedet Goal at en av europeisk fotballs heteste navn har funnet sin nye klubb, men Benficas Angel di Maria ender ikke i Premier League.

Ifølge rapportene fra Argentina skriver han under for Real Madrid.

Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

22-åringen har imponert stort for Benfica denne sesongen, står blant annet med 11 målgivende pasninger og har vært en gjenganger i Nettavisens Premier League-rykter. Nå kan det bli litt roligere på den fronten.

Real Madrid betaler visstnok 270 millioner kroner (34,5 mill. euro) for kantspilleren, og det blir, hvis rapportene stemmer, ny overgangsrekord i Portugal. Det betyr samtidig at Chelsea, Manchester United og Manchester City, som oftest har vært koblet til di Maria, må se andre steder.

Det betyr kanskje at Franck Ribery også bør begynne å tenke på andre alternativer enn Real om han skal forlate Bayern München.

Benfica har allerede sikret seg en mulig erstatter, da den argentinske midtbanespilleren Nicolas Gaitan ble kjøpt fra Boca Juniors mandag.

PS. Angel di Maria blir å se i VM. Han er nemlig allerede tatt ut i den argentinske VM-troppen av trener Diego Maradona.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken