*Nettavisen* Sport.

Sørum fortsatt på sykehus

Ham-Kam-stopper Joachim Sørum blir tidligst utskrevet fra St Olavs Hospital i Trondheim tirsdag etter hodeskaden han pådro seg i søndagens kamp mot Rosenborg.

13.06.05 14:31

Det var spilt i mindre enn et minutt på Lerkendal da Ham-Kams midtstopperpar Glenn Leif Ståhl og Joachim Sørum dundret sammen i jakt på ballen. Begge måtte ut med hodeskade.

Ståhl ble lappet sammen av Ham-Kams egen lege og returnerte til Hamar sammen med resten av laget søndag kveld. Verre gikk det med Sørum, som ble sendt til St Olavs Hospital. Der ble det i tillegg til de ytre skadene konstatert kraftig hjernerystelse.

Se episoden på web-tv.

Ifølge assistenttrener Kai Kristiansen blir Sørum tidligst skrevet ut tirsdag.

Ved sine fulle fem
- Han er ved sine fulle fem og føler seg mye bedre, men legene ønsker å ha ham inne til observasjon i ytterligere et døgn, sier Kristiansen til TV 2 Nettavisen mandag ettermiddag. Kristiansen tør ikke si noe om hvor lang tid det tar før Sørum er tilbake i spill.

- Det er det håpløst å si noe om. Joachim får den tiden han trenger. Slike hodeskader skal man ta på alvor, poengterer han.

Glenn Leif Ståhl er uaktuell til onsdagens cupkamp mot Sogndal, men Kristiansen håper han kan være tilbake til søndagens viktige ligakamp mot Odd Grenland.

Nytt stopperpar
- Joachim Sørum er garantert ute, og Peter Sørensen blir ikke bedre i sin såre lyske. Derfor håper vi Glenn blir klar, men forbereder oss på å sette sammen et helt nytt stopperpar, sier Kristiansen.

- Hvordan preger skadene stemningen i laget?

- Vi synes ikke synd på oss selv. Skader er en del av idretten. Men det er klart at det gir oss noen ekstra sportslige utfordringer i en viktig periode av sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.