RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sosiale medier hyller håndballgutta

TAPTE GULL, VANT HJERTENE: Håndballguttene får sin fortjente heder på sosiale medier.
TAPTE GULL, VANT HJERTENE: Håndballguttene får sin fortjente heder på sosiale medier. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det ble kanskje ikke noen gullmedalje, men håndballherrene hylles av Norge.

Frankrike viste seg å bli noen numre for store for de norske håndballgutta. Likevel får hele Norges nye yndlinger sin fortjente heder på sosiale medier.

Flere idrettspersonligheter, og norske celebriteter, har tatt til sosiale medier for å rose Christian Berge og hans mannskap etter deres fantastiske sølvmedalje i Frankrike.

- Ikke tapt gull, men vunnet sølv. Evig supporter! Sinnsykt godt jobba, skriver OL-bryter Stig-André Berge på sin Twitter-konto i sin hyllest til de norske håndballherrene.

- Våre gutter er de beste ambassadørene vi kunne spurt om. Tusen takk for at dere har gjort oss så stolte, skriver Jan Åge Fjørtoft på sin Twitter-konto.

- Gratulerer med sølvet, boys! Inspirasjon for som holder på med lagidrett. Alt er mulig, skriver landslagskapteinen for de norske hockeygutta, Ole-Kristian Tollefsen, på sin Twitter-konto.

- Vi gratulerer håndballgutta med VM-sølv! En fantastisk prestasjon, skriver Norges Fotballforbund på sin offisielle Twitter-konto etter søndagens finale.

- Hatten av for håndballgutta, skriver hockeyspiller Mats Rosseli Olsen om prestasjonene til det norske håndballandslaget.

- I dette håndball-VM var ikke sølv nederlag, men en stor bedrift av et stort lag fra Norge! Heia og takk for magisk øyeblikk, skriver leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, på sin Twitter-konto.

Lykkeønskningene på sosiale medier er mange for de norske håndballherrene som kapret norske jenter med den fantastiske sølvmedaljen i håndball-VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere