Gå til sidens hovedinnhold

Souness ba om unnskyldning

Blackburn fortsetter å skuffe på hjemmebane. Mot Portsmouth var det så ille at manager Graeme Souness valgte å gå ut og beklage innsatsen overfor fansen.

BLACKBURN – PORTSMOUTH 1-2: Graeme Souness er ikke kjent som noen myk mann, men i sin 200. kamp som sjef for ligavinneren fra 1995 var det så skralt at han valgte offentlig å beklage innsatsen fra sine spillere.

Nærmer seg nedrykket
- Jeg forstår fansens buing veldig godt. Vi har ikke brakt noe glede til dem en eneste gang i år, sier den gamle Liverpool-kjempen, og tenker selvfølgelig på klubbens begredelige hjemmestatistikk:

Åtte strake hjemmekamper uten seier er nok til å gjøre enhver supporter deprimert. Når nedrykksstreken kommer stadig nærmere, er det ikke rart at noen gir høylydt uttrykk for sin frustrasjon. Når tapet sågar kommer mot et lag som før den 27. mars aldri hadde vunnet på bortebane i Premier League, så blir krisestemningen fort maksimal.

- Spillerne er veldig langt nede, vi har ikke levert varene og vi manglet kreativiteten til å lage problemer for bortelaget.

Problemene for hjemmelaget startet allerede etter et drøyt kvarter, da fortsatt-nesten-like-målsugne Teddy Sheringham skrudde ballen via stolpen og over streken.

- En elendig mur, sa Souness på pressekoneransen.

Snarlig heltestatus
Hjemmelaget utlignet på tyrkiske Tugays skudd gikk via både Aiyegbeni Yakubu og Matthew Taylor og forbi en hjelpeløs Shaka Hislop. Da ventet alle på et stormløp fra hjemmelaget, men i stedet var det bortelaget som skulle dra det lengste strået.

Lomana Lua Lua, inneid fra Newcastle, fintet seg forbi på siden, og foran mål ventet Aiyegbeni Yakubu. Med et knallhardt skudd med høyrefoten var skuddet ustoppelig, og for andre gang på seks dager ble nigerianeren matchvinner.

Sånt kan fort bidra til heltestatus i Portsmouth, som med seieren befinner seg over nedrykksstreken så mange har spådd dem under.

Martin Andresen ble byttet ut med Andy Cole da 20 minutter gjensto.

HTML EMBED
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger