Gå til sidens hovedinnhold

Souness hedret Yorke

Et Blackburn-lag redusert til 10 spillere ble reddet av spissen Dwight Yorke, som utliknet på overtid borte mot Bolton.

BOLTON - BLACKBURN 2-2: Klokken viste mer enn tre minutter over tiden da Yorke sikret Blackburn ett poeng på Reebok Stadium med en flott heading. Etter kampen var manager Graeme Souness full av lovord om den kritiserte spissen.

- All ære til Dwight

- Dwight har vært god for oss hele sesongen, og fortjener all ære i dag. Søsteren hans døde i forrige uke, og at han var så solid i dag er meget imponerende, sa Souness ifølge Soccernet etter kampen.

Så begeistret var Souness ved utlikningen at han løp bort til Yorke og de andre spillerne bak målet og kastet seg ut i jubelen.

Virket trygge

Bolton hadde seieren i lomma etter at spissene Youri Djorkaeff (på straffe) og Kevin Davies hadde gitt laget en komfortabel 2-0-ledelse allerede etter 25 minutter. Men at 2-0 er en farlig ledelse ble for alvor vist på Reebok Stadium lørdag.

For selv etter at Blackburn reduserte til 1-2 ved Matt Jansen, var Bolton det førende laget. Både Henrik Pedersen og Djorkaeff hadde store sjanser til å øke ledelsen. I tillegg ble nyervervelsen Steve Reid sendt av banen med rødt kort to minutter før slutt. Men så slo Yorke til ut av intet.

Fightere

At Blackburn fikk ett poeng var kanskje ikke fortjent, men de viste definitivt at Souness’ menn har fighteregenskaper.

En spiller som David Thompson på høyrekanten var et stadig uromoment, og det var også han som kombinerte fint på kanten før Ciccio Grabbis innlegg traff hodet til Yorke.

Dermed ble det stille blant de 27 423 tilskuerne.

HTML EMBED
Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget