Gå til sidens hovedinnhold

Souness hyllet comeback-kid Shearer

Etter to måneder ute med skade returnerte Newcastles Alan Shearer (34) med den vante dødelige effektiviteten mot gamleklubben Southampton. Etterpå fikk han skryt av manager Graeme Souness.

NEWCASTLE - SOUTHAMPTON 2-1: Shearer, som har slitt med en kneskade siden 14. november, scoret allerede etter ni minutter da han satte et straffespark kontant i mål bak Southamptons Antti Niemi.

Det var Shearers 249. mål i Premier League - og totalt hans 400. i karrieren.

- Holder så lenge han vil

Nå håper Souness at Shearer likevel skal fortsette etter at sesongen er over.

- Jeg tror ikke noen på stadion i dag er overrasket over nivået han holder, selv etter 12 kamper på sidelinjen. Shearer holder kvalitetsmessig så lenge han vil, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Shearer spilte en time før han ble tatt av banen til stående applaus fra St. James' hjemmefans.

Burde vunnet mer

Newcastle kjørte fullstendig over Claus Lundekvam & Co., og hadde det ikke vært for innbytterkeeper Paul Smith, som erstattet Niemi som skadet seg i kollisjon med Shola Ameobi, så hadde seieren blitt mye større.

- Vi spilte flott fotball i store deler av kampen og skapte mange sjanser. Men etter at de gjorde 1-2 slet vi med å holde trykket oppe, sa Souness.

Southampton-manager Harry Redknapp deppet etter kampen: - Vi hadde en stor sjanse helt på tampen til å utlikne, men marginene er ikke med oss. Når vi i tillegg får Niemi og Kevin Phillips skadet, tenker du bare: "For en dag dette er".

HTML EMBED
Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken