RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Souness kjenner presset

Sist oppdatert:
Newcastle-manager Graeme Souness innrømmer at han føler seg presset etter lagets begredelige innsats de siste kampene.

Ifølge engelske medier vurderer nå Newcastle-styret stillingen til Souness. Og skotten innrømmer at han føler presset - Newcastle har falt til 13. plass på Premier League-tabellen og står uten seier på sine fem siste kamper.

Den tidligere Liverpool og Blackburn-manageren vet at stillingen hans henger i en tynn tråd om ikke resultatene snarlig forbedrer seg.

- I en ideell verden ville min innsats for Newcastle ikke bli vurdert før etter neste sesong. Men jeg vet at dette er en klubb hvor du ikke kan bli behandlet på denne måten, sier Souness til Daily Mail.

- Jeg må ta det på min kappe når laget presterer dårlig, fortsetter han.

På spillerjakt
Souness leter desperat etter nye spillere på transfermarkedet, og håper at den negative trenden kan snu dersom han finner de rette forsterkningene.

- Vi har diskutert spillere som er på det nivået vi trenger for å heve oss. Men så langt er vi ikke enige med noen, men vi ser etter de store navnene. Men når du gjør det, er det snakk om store penger, mener Souness.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere