Gå til sidens hovedinnhold

Souness og Moyes så Norge

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): Blackburn-manager Graeme Souness og Everton-manager David Moyes var til stede på Ullevaal, men ville ikke si noe om hvilke norske spillere de studerte onsdag.

De to toppmanagerne var først til stede på Nadderud da det norske U21-landslaget slo sine russiske motstandere 1-0. Så gikk ferden til Ullevaal hvor de så Åge Hareides menn vinne 3-2.

Da TV 2 Nettavisen møtte de to, etter kampen på Nadderud og før den på Ullevaal, holdt de kortene tett til brystet.

- Everton følger spillere over hele Europa. Denne turen til Oslo er en fin mulighet for meg til å se noen norske og russiske spillere jeg har hørt ting om, sier Moyes.

Uten å nevne navn. Han unnlot også å svare da TV 2 Nettavisen trakk frem Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen som kanskje de to mest interessante navnene.

- Men det at du som hovedmanager er her, det betyr vel noe?

- Nei, egentlig ikke, sier Moyes.

Graeme Souness har gode norske kontaker, men hevdet hardnakket at Oslo-turen kun var satt i stand for å innhente informasjon om flere spillere.

- Jeg kjenner flere norske spillere, blant annet Morten Gamst Pedersen som du nevner. Han har jeg sett før også. Men denne turen har jeg ikke tatt bare for å se en enkelt spiller, sier Souness til TV 2 Nettavisen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem