*Nettavisen* Sport.

Souness skryter av Neill

Greame Souness var strålende fornøyd med innsatsen til Lucas Neill mot Portsmouth. Australieren ble som kjent skjelt ut av Liverpools manager Gerard Houllier forrige helg.

PORTSMOUTH - BLACKBURN 1-2: Den australske høyrebacken scoret Blackburns første mål mot Portsmouth. En real opptur etter at han forrige helg brakk beinet på Liverpools Jamie Carragher, noe som endte med at Houllier kalte ham "feig" etterpå.

- En opptreden som i dag gjør han til en bedre spiller og et bedre menneske. Han viste at han er en mann med holdninger. Jeg er nødt til å skryte av ham. Det har vært en vanskelig uke for ham, men han gjorde det veldig bra i dag, sa Souness til Sporting Life etter seieren.

- Men nå er den episoden bak oss. Vi har lyst til å glemme den.

Storfornøyd med Cole

Lucas Neills mål kom etter 35 minutter, mens Andy Cole la på til 2-0 like før pause. Arjan De Zeeuw reduserte i det 57. minutt, men poengene ble med Blackburn hjem. Det var faktisk Rovers' første seier siden åpningsdagen.

- Jeg mener vi spilte veldig god fotball i forkant av to fine mål i første omgang. Den andre omgang var deres (Portsmouths), men vi visste at de ville gi oss en tøff kamp, oppsummerer Souness.

- De presset hardt, men jeg kan ikke huske at Brad Friedel måtte gjøre så mange redninger. Heldigvis er Andy Cole i praktslag. Nå står han med fem mål denne sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.