RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sover på gulvet for å rekke VM

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Norges storscorer Kjetil Strand er villig til å prøve det meste for å bli klar for spill i Tunisia – også å sove på gulvet.

Kjetil Strand har ikke gitt opp håpet på å bli klar for VM. Det har heller ikke leger, kiropraktorer, fysioterapeuter, muskeleksperter, healere, ulike mirakeldoktorer og folk som jobber med tankens kraft rundt om i Norge.

De siste dagene har nemlig håndballandslagets prolapsskadede toppscorer fått rundt 20 henvendelser av ulik karakter fra folk som mener de kan få orden på ryggen hans før åpningskampen mot Brasil 23. januar.

- Jeg er ikke den typen som tror på healere og slike ting. Dessuten har vi i landslaget et veldig bra støtteapparat som jeg stoler på og forholder meg til. Men det er kjekt at folk ønsker å hjelpe. Om jeg ikke føler framgang raskt, får jeg sette meg ned med vårt medisinske team og høre om de anbefaler noen av tilbudene vi har fått, sier 25-åringen til Dagbladet.

Inntil da sover han på en tynn overmadrass på gulvet.

- Jeg kan ikke sove på en myk madrass. Da bruker jeg to timer på å komme i gang om morgenen, sier Strand til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere