RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania tok første stikk

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Spania vant den første kampen i Norges mellomspillgruppe. De hadde få problemer mot Tyskland.

SPANIA – TYSKLAND 32-28: Spania ønsket å revansjere tapet mot Tyskland i kvartfinalen i OL i sommer. Et mesterskap de hadde satset alt på å vinne.

Nå er spillere som Talant Dujsjebajev, Xavier O’Callaghan og Jon Belastegui borte, men spanierne satser friskt mot VM-gull i stedet.

Og de fikk revansjen de søkte mot tyskerne.

Matteo Garalda, en av de gjenværende veteranene i laget, spilte sin beste kamp til nå i VM og ble toppscorer med 12 mål da Spania vant 32-28. Torsten Jansen var mestscorende for Tyskland med sju scoringer.

Johannes Bitter holdt tyskerne lenge inne i kampe, men utover i andre omgang løste de spanske spillerne koden og skjønte hvordan de skulle skyte på den 2,04 meter høye målvakten.

I den andre gruppen i mellomspillet, vant Slovenia 37-29 over Hellas. Her ble Siarhei Rutenka toppscorer med åtte mål for Slovenia. Alexandros Alvanos scoret seks ganger for Hellas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere