RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spanias verste mareritt

Foto: AP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Spania fikk den motstanderen de fryktet i EM-kvartfinalen.

Spania er klare for kvartfinalen i EM som gruppevinnere, allerede før kveldens kamp mot Hellas. Det er også helt klart at det blir Italia som står for motstanden i kvartfinalen. Og det liker spanjolene dårlig.

- På dette stadiet i mesterskapet er alle motstandere vanskelige. Men Italia er ikke det laget jeg helst ville møte. Vi vet alle hva Italia står for, og det er ikke for ingenting de er regjerende verdensmestre.

- Tilsynelatende var de helt på felgen, men nå er de i kvartfinalen, sier Spanias landslagstrener Luis Aragones til det spanske fotballforbundets egen hjemmeside.

Spania har aldri slått Italia i en stor fotballturnering, unntatt OL. Men laget kommer rett fra en 1-0-seier i en oppvarmingskamp foran dette EM.

Sist lagene møttes i et mesterskap var i USA-VM i 1994. Da vant Italia 2-1, takket være en sein scoring av Roberto Baggio. Da spilte dagens italienske landslagstrener Roberto Donadoni, skriver Reuters.

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere