Spansk avis: - Fisketur utsatte Maxi Gómez' overgang til Valencia

SUPERSPISS: Maxi Gómez har vært lysende i Celta Vigo.

SUPERSPISS: Maxi Gómez har vært lysende i Celta Vigo. Foto: Oscar Del Pozo (AFP)

Den uruguayanske superspissen har bestemt seg for å droppe West Ham.

Overgangssagaen rundt uruguayanske Maxi Gómez ser ut til å ha nådd endepunktet. West Ham og Valencia skal ha kriget om signaturen til Celta Vigo-spissen, men ifølge SuperDeporte i Spania så er det Valencia som stikker av med signaturen.

De skriver videre at West Ham skal legge ha ligget an til å sikre seg spissen, men Valencias siste offensiv skal ha sikret signaturen til landslagsspilleren fra Uruguay.

Også den italienske overgangsguruen Gianluca di Marzio melder at Gómez har valgt å skrive under for klubben som vant Copa del Rey foregående sesong, og skal spille Champions League.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Uten dekning

Det skal uansett ha vært et ganske merkverdig problem. For ifølge avisen så skal partene ha kommet til enighet, men ingen skal ha klart å få tak i Gómez selv for å undertegne kontrakten.

Dette skal videre ha skapt problemer for Valencia og Celta Vigo, fordi man ikke har klart å gjøre overgangen offisiell. Det skal ha påvirket Valencia-spillerne Santi Mina og Jorge Sáenz, som begge er på vei til Celta som en del av avtalen.

22-åringen dro nemlig på fisketur med sine venner til en del av Uruguay der man rett og slett ikke skal ha hatt telefondekning. Det skal uansett ha poppet opp bilder av Gómez' fisketur på sosiale medier, som skal ha holdt Valencia oppdatert på hvor spissen befant seg.

Samme avis skriver at mens uruguayaneren var vrien å få tak, så skal avtalen med Celta Vigo ha gått i boks da West Ham ikke ønsket å betale utkjøpsklausulen i kontrakten til Gómez i én betaling.

Han har hatt en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, den skal West Ham ha ønsket å betale i flere omganger. Da Valencia tilbød Mina på permanent avtale, pluss Sáenz på lån i to sesonger, samt 16 millioner euro, så trakk Valencia det lengste strået.

Les mer: Real Madrid-signering måtte avbryte pressekonferanse

Nytt bilde

Onsdag har det på ny poppet opp bilder av Gómez på sosiale medier, denne gangen på flyplassen og med retning Spania. Valencia skal uansett ikke være helt sikre på at overgangen er sikker før Gómez har satt navnetrekket sitt på kontrakten, hevder avisen.

I løpet av sin tid i LaLiga har Gómez scoret 31 ganger og hatt ti målgivende på totalt 71 kamper for laget som spiller sine hjemmekamper på Balaídos. Foregående sesong var klubben nære ved å rykke ned fra divisjonen.

Kun en vanvittig opphenting på slutten, anført av stjernespiller Iago Aspas og Gómez, sikret at klubben fra Galicia til slutt endte på 17. plass, plassen over de direkte nedrykksplassene i LaLiga.

Gómez var også med i Uruguays landslagstropp til VM-sluttspillet i Russland sist sommer, samt Copa América som ble avholdt i Brasil tidligere denne sommeren.

Han står med to scoringer på tolv landskamper for «La Celeste».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.