RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BREDE SMIL: Rodrigo har hatt en fabelaktig sesong for Valencia så langt.
BREDE SMIL: Rodrigo har hatt en fabelaktig sesong for Valencia så langt. Foto: Heino Kalis (Reuters)

Spansk avis: - Manchester City la inn bud på Rodrigo

Treneren satte ned foten da City la inn bud.

Manchester City skal ha vært veldig interesserte i å sikre seg den spanske landslagsspissen Rodrigo, melder avisen SuperDeporte. Sist sommer skal de også ha lagt inn et konkret bud, skal man tro den spanske avisen.

De skriver nemlig at med klausuler og bonuser, så skal budet ha ligget på 35 millioner euro (rundt 330 millioner kroner) for den brasilianskfødte angriperen.

Klausulene som måtte oppfylles for å nå den summen skal ha vært «individuelle bragder», så vel som kamper spilt for Pep Guardiolas mannskap.

Les mer: Tabbe kan koste Lyn opprykk til 2. divisjon

Budet skal ha blitt presentert til Valencia-direktør Mateu Alemamy, og skal ha blitt ansett som et interessant bud for den spanske storklubben. Det skal uansett ha vært trener Marcelino, som ankom Valencia før denne sesongen, som stoppet overgangen.

Han skal ha gjort det klart at han ønsket å beholde 26-åringen i klubben denne sesongen, og anså han som en viktig del av hans planer for Valencia.

Det kan se ut til at Marcelinos krav har slått ut positivt for både klubb og spiller. Valencia er i skrivende stund på tredjeplass i LaLiga, og er ubeseirede etter syv kamper spilt.

Rodrigo har har scoret i fire kamper på rad for klubben som spiller hjemmekampene sine på Mestalla, og har spilt seg inn på det spanske landslaget igjen. Også der har det blitt nettkjenning for Rodrigo, som fant veien til mål mot Albania.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere