Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spansk avis: - Sir Alex Ferguson jobber med å få Ronaldo til Manchester United

VENNER: Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo er fortsatt gode venner. Her fra premieren på Ronaldos nye dokumentar.
VENNER: Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo er fortsatt gode venner. Her fra premieren på Ronaldos nye dokumentar. Foto: Ipaph15001 (Pa Photos)
Den tidligere United-sjefen vil ha superstjernen «hjem»

Det er den spanske avisa Marca som melder om at Sir Alex Ferguson nå har begynt å involvere seg i en mulig overgang for Cristiano Ronaldo. Ferguson, som var Ronaldos trener i Manchester United, jobber stadig vekk for Manchester-klubben, og har fortsatt et tett forhold til Ronaldo.

Det meldes at United oppdateres jevnlig på Ronaldos status i Madrid, og at om den portugisiske landslagskapteinen skulle ønske å forlate Madrid så er det United han helst vil til.

Ferguson og Ronaldo møttes 9. november under Ronaldos filmpremiere og det ryktes at den mektige skotten også startet sjarmoffensiven mot sin tidligere elev. Der skal han ha fortalt om Uniteds planer for fremtiden og hvor godt det ville være for Ronaldo å returnere til Old Trafford.

Agent-faktor

Dette er ikke første gangen Ferguson skal ha prøvd å friste Ronaldo tilbake til England. Han ble også sett i Madrid i mars der han spiste middag sammen med Ronaldo og hans agent, Jorge Mendes.

Mendes og Ferguson har også et veldig tett forhold, og i sin tid fortalte skotten at Mendes er den beste agenten han noensinne har hatt med å gjøre. Jorge Mendes er også United-keeper David de Geas agent, samt hjalp United med overganger for både Radamel Falcao og Ángel di María.

Informerer

Marca melder derfor at Ferguson nå informerer direkte til Uniteds eiere, Glazer-familien, om utviklingen rundt Ronaldo. Han skal ha gjort det klart for Ronaldo at han kan returnere, men avisen presiserer at det ikke fremligger et bud enda.

For Ronaldos del skal middagen med Ferguson ikke hatt noe å gjøre med en mulig overgang, men heller ha blitt sett på som en koselig seanse mellom venner.

Avisen minner også om at i kulissene så lurer Paris Saint-Germain med et mulig bud på 120 millioner euro. Uansett skal United være foretrukket grunnet sportslige og sentimentale grunner om Ronaldo skulle forlate Madrid.

Det ser dermed ut til at ryktene rundt United og Ronaldo vil fortsette en stund fremover.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!