Spansk avis: - United med giganttilbud til De Ligt

NY STOPPER? Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kobles stadig med Matthijs De Ligt.

NY STOPPER? Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kobles stadig med Matthijs De Ligt. Foto: Tim Goode (Pa Photos / NTB scanpix)

Hevder Manchester United forsøker å kuppe stjerneskuddet foran nesa på Barcelona.

Den spanske avisen Sport melder at Manchester United skal ha kommet med et meget solid lønnstilbud til Ajax-stopperen Matthijs De Ligt.

Manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente inn en ny stopper i sommer og nederlenderen skal stå høyt på ønskelisten til nordmannen i jakten på forsterkninger.

Unggutten var en sentral skikkelse i Ajax-laget som spilte seg til semifinale i Champions League denne sesongen og sies å være svært ettertraktet. Klubber som Manchester United, Manchester City, Liverpool og Barcelona kobles med spilleren.

Ifølge Sport skal tilbudet til United lyde på 236.000 pund i uka - det tilsvarer en ukelønn på solide 2,6 millioner norske kroner i uka og en årslønn på rundt 135 millioner kroner.

Giganttilbudet skal være et forsøk på å overbevise De Ligt om å velge United foran Barcelona. Den siste tiden har katalanerne blitt ansett som trolig destinasjon for nederlenderen.

ETTERTRAKTET: Matthijs De Ligt. Foto: Mark Kerton (Pa Photos)

Tidligere i år sikret Barcelona seg Frenkie De Jong. Han har vært lagkamerat med De Ligt i en årrekke og de to skal også være nære venner. Dette har vært med på å forsterke ryktene om at Barcelona var stopperens førstevalg.

Barcelona er imidlertid trolig ikke i stand til å matche Uniteds lønnstilbud, skulle tallene som er oppgitt i spansk media stemme.

Manchester City nevens også som en mulig ny klubb for De Ligt og det er ventet at de lyseblå fra Manchester kan matche byrivalens økonomiske tilbud, ifølge Daily Mail.

Kaptein Vincent Kompany takket nylig for seg og det betyr at Josep Guardiola trolig kommer til å hente inn en ny midtstopper i løpet av sommervinduet.

Ajax-manager Erik ten Hag har tidligere uttalt overfor Süddeutsche Zeitung at De Ligt etter alle solemerker blir solgt i sommer.

I tillegg til lønnen, må kjøpende klubb også komme til enighet med Ajax om en overgangssum og det er ventet at De Ligt blir en meget kostbar mann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.