Gå til sidens hovedinnhold

Spansk avis hevder Ødegaards fremtid er usikker: - Han sliter med å tilpasse seg

Den spanske avisen Cadena Ser hevder at Martin Ødegaards fremtid i Real Madrid ikke er så sikker som mange tror, og at nordmannen sliter med å tilpasse seg i storklubben.

Ødegaard har i sommer returnert til Real Madrid etter å ha vært utlånt til Arsenal det siste halvåret.

Under låneoppholdet i Arsenal leverte drammenseren til tider gode forestillinger, og det har blitt rapportert at planen er at han skal være en del av Real Madrids tropp den kommende sesongen.

Men ifølge den spanske avisen Cadena Ser skal Ødegaards situasjon i Real Madrid være mer usikker enn først antatt, og avisen hevder at en Real Madrid-exit i sommer ikke skal utelukkes.

Den troverdige journalisten Arancha Rodriguez melder tirsdag formiddag at Ødegaard skal ha et ønske om å returnere til Arsenal.

Det samme melder magasinet MadridistaReal.

- Ødegaards drøm var å lykkes i Madrid, men han tenker på å returnere til Arsenal. Verken miljøet rundt spilleren eller klubben vil utelukke at han forlater klubben, skriver de på Twitter.

Les også: Ny Solskjær-kontrakt vekker reaksjoner: - Forstår det ikke

Fikk kritikk etter treningskamp

Cadena Ser skriver at det skal ha kommet en tvil rundt drammenseren som følge av hans handlinger og følelsene klubben satt igjen med etter forrige treningskamp.

Den kampen tapte Real Madrid 2-1 mot Rangers, en kamp Ødegaard spilte fra start. 22-åringen fikk med seg en målgivende pasning fra kampen, men måtte likevel tåle kritikk i Madrid-avisen AS etter kampen, sammen med spissen Luka Jovic.

- Det finnes to spillere som er i stor fare om de ikke endrer innstilling: Ødegaard og Jovic. Jeg forstår ikke hva de driver med. Martin, du er i Real Madrid. Våkne, mann! skrev sjefsredaktør i AS, Tomas Roncero.

Les også: Gerrard ble sjokkert over Everton-ryktene: - Jeg vet ikke hvor det kom fra

- Sliter med å tilpasse seg

Cadena Ser hevder videre at et av de heteste samtaletemaene blant de høye herrer på toppen i Real Madrid skal være situasjonen til Ødegaard. Avisen skriver:

- Følelsen rundt Ødegaard er merkelig. Han sliter med å tilpasse seg, å ta det neste steget, han er ikke 100 prosent fornøyd på treningsanlegget eller på stadion.

Les også: Fikk enorm oppmerksomhet etter «Nødlandslaget». Nå røper han hva som skjedde i garderoben etter kampen: - Surrealistisk

Ifølge Cadena Ser vil den neste måneden være avgjørende for Ødegaard. I de siste treningskampene og de første kampene i La Liga skal det angivelig være viktig at Ødegaard viser seg fra en positiv side.

- Mest sannsynlig at han blir værende

Cadena Ser hevder også at Real Madrid skal ha mottatt flere henvendelser fra klubber som er interessert i å hente 22-åringen, enten på lån eller permanent.

Det siste alternativet skal angivelig være lite sannsynlig. Real Madrid signerte Ødegaard 16 år gammel og kjempet mot flere av de største klubbene i Europa for å få kloa i han. Derfor skal Madrid ha et sterkt ønske om at nordmannen skal lykkes i klubben.

Selv om Cadena Ser hevder at Ødegaards fremtid i Real Madrid er usikker, skal det likevel være mest sannsynlig at Ødegaard blir værende i Madrid.

Klubben skal ha tro på at Carlo Ancelotti, mannen som ga Ødegaard Real Madrid-debuten i 2015, vil ha en positiv innvirkning på 22-åringen, skriver avisen.

Ødegaards første sjanse til å vise seg frem i en tellende kamp blir i La Liga-åpningen borte mot Alaves 14. august. Før den tid skal Real Madrid spille treningskamp mot AC Milan 8. august.