Spansk avis tror Ødegaard nærmer seg førstelagsdebut

FÅR HAN DEBUTEN? Martin Ødegaard kan nærme seg det store målet om å debutere for Real Madrids førstelag. FOTO: NTB scanpix

FÅR HAN DEBUTEN? Martin Ødegaard kan nærme seg det store målet om å debutere for Real Madrids førstelag. FOTO: NTB scanpix Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)

Skadetrøbbel hos Real Madrid kan gi nordmannen korterer vei til spilletid.

11.02.15 20:08

Det er Insidespanishfootball som gjengir en artikkel fra Marca hvor de melder at Martin Ødegaard har tatt del i førstelagets formasjonstrening denne uka.

Real Madrid er inne i en svak periode, og det hele toppet seg med at de ble grisebanket 4-0 av naborival Atlético Madrid i helga.

Èn etter èn har også blitt skadet. Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, og James Rodriguez måtte alle stå over helgas kamp. Det er spesielt sistnevntes skade som kan gjøre Ødegaards vei til debut kortere.

I tillegg måtte Sami Khedira ut med skade.

Ødegaard skal ha behersket den spanske stilen å spille fotball på usedvanlig kjapt, og trener Carlo Ancelotti skal nå arbeide med å få Ødegaard inn i posisjonering og italienerens retningslinjer før han entrer gressmatta til sin første kamp for førstelaget.

Ødegaard debuterte for B-laget til Real Madrid tidligere i februar og viste tidvis hvorfor han er hentet som 16-åring.

Real Madrid topper La Liga ett poeng foran Barcelona. På lørdag gjester Deportivo La Coruña Santiago Bernabeu.

Dersom Ødegaard får spille der, blir han tidenes yngste Real Madrid-spiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.