RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spansk mester ute av storritt

Foto: Joel Saget (Afp)
Sist oppdatert:
José Joaquin Rojas har blitt syk og stiller ikke i Milano-San Remo.

Den regjerende spanske mester José Joaquin Rojas stiller ikke til start i lørdagens Milano-San Remo fordi han har blitt syk.

Den kjøresterke 26-åringen, som også har en glimrende avslutning, har slitt med sykdom i tre dager.

- Etter tre dager med feber kan jeg ikke starte i Milano-San Remo, da jeg ikke kan bli 100 prosent. Jeg håper at jeg kommer til meg selv igjen, forteller han ifølge Biciciclismo.com

Sjekk sykkeluka i store bilder!

Dermed mister det spanske storlaget et av sine sterkeste kort. Giovanni Visconti og Francesco Ventoso blir rytterne som må plukke opp hansken for å forsvare æren for Spanias sterkeste lag.

Foruten Visconti og Ventoso, stiller Movistar med Andreay Amador, Mazio Bruseghin, Rui Costa, Pablo Lastras og Branislau Samoilai i La Primavera.

Lørdagens ritt er 298 kilometer og regnes som et av sykkelsportens fem klassikermonumenter.

procycling.no er til stede i Italia fra og med torsdag. Hold dere oppdatert på de norske rytterne hos oss daglig! Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen, Gabriel Rasch, Alexander Kristoff og Vegard Stake Laengen stiller til start i La Primavera!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere