RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spansk stjernelag til Tour de France

Tour Down Under 2012
Tour Down Under 2012 Foto: MG (tdwsport.com)
Sist oppdatert:
Movistar avslører laguttaket allerede.

Det spanske stjernelaget Movistar offentligjorde bruttotroppen til Tour de France torsdag. Ti ryttere kjemper om de ni plassene til årets store sykkelbegivenhet.

Alejandro Valverde, Juan Jose Cobo, Jose Joaquin Rojas, Rui Costa, David Arroyo, Ruben Plaza, Imanol Erviti, Ivan Gutierrez, Vladimir Karpets og Vasil Kiryienka er de utvalgte, mens Ignatas Konovalovas og David Lopez er reserver.

Ved første øyekast er det vanskelig å vrake noen av rytterne i troppen, men det er såpass lenge til Tour de France starter at det hele kan gi seg selv om noen går i asfalten eller pådrar seg skader på annet vis.

Sikkert er det at klatrerne Valverde og Cobo, spurteren Rojas og fjorårets etappevinner Rui Costa sitter med sterke kort. Mye vil etter alt å dømme avgjøres i Critérium du Dauphiné og Sveits rundt.

Av de som er aktuelle for start i år kjørte Arroyo, Costa, Erviti, Gutierrez, Kiryienka og Rojas Tour de France for Movistar i fjor. Vladimir Karpets kjørte rittet for Katusja.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere