RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spansk suksess ved midnatt

Ansiktutrykket til keeper Stehpan Andersen sier det meste. Helder Postiga ser mer fornøyd ut.
Ansiktutrykket til keeper Stehpan Andersen sier det meste. Helder Postiga ser mer fornøyd ut. Foto: Scanpix
Zaragoza berget plassen med et nødskrik sist sesong. Suksessen fortsetter mandag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Knallsuksess for Opdal
Lunsjtrav Biri: Maria fikser lunsjen
Premier League: Preview 2012-13
Engelsk fotball: Slik ser du kampene
Engelsk fotball: Følg kampene LIVE
Championship: Preview 2012-13

Det er et ualminnelig flott langoddsprogram denne mandagen og hele 37 spilleobjekter å bryne seg på. Det gjør at vi kommer med to oddstips denne mandagen, der det naturligvis knytter seg størst interesse til manchester Uniteds ligadebut. Med tre svært interessante kamper fra serieåpningen i Spania, tysk cup, tyrkisk serieåpning og diverse annen europeisk ligafotball på programmet er det mangt å velge i.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Den tyske cupen har igjen vist seg å være full av overraskelser. Seks lag (av 20) fra Bundesliga har foreløpig røket for lag fra lavere divisjoner i den første runden som er spredd over fire dager.

91. Rot-Weiss Essen - Union Berlin
Hjemmelaget holder til i Regional League West (en av av seks regionale avdelinger - i Tyskland er det kun en liga på de tre øverste nivåene, så dette er nivå fire). Har fått en flott start der med to strake borteseire, men har enda ikke spilt på hjemmebane. Noterte 7-4-7 på eget gress i fjor og endte som nr 8. Union Berlin holder til i 2. bundesliga, men har foreløpig kun fått med seg ett poeng på sine to første seriekamper der. Med tanke på alle overraskelsene som er i den tyske cupen, synes vi hjemmeseier til 3,15 i odds er vel verd noen kroner som et langskudd mandag.

Dagens avslag
Everton - Manchester United over/under 2,5 mål
Serieåpning i Premier League. 0-1, 3-3, 3-1, 1-1, 0-1, 2-4, 0-2, 1-0, 3-4, 1-2. Det er fasiten for de ti siste tilsvarende ligaoppgjørene på Goodison Park. Det står altså 5-5 i under/over i disse oppgjørene. Så kan man selvsagt argumentere med at Manchester United ser fryktelig sterke ut offensivt denne sesongen. I fjorårets sesong stod United med ni over og ti under 2,5 mål. Således er det svært vanskelig å finne argumenter for spill på eventuelt over/under i denne kampen.

Dagens spill
Real Zaragoza - Valladolid
Serieåpning i Spania der kloke hoder har funnet ut at den seneste kveldskampen skal ha kampstart kl 23 i de to første serieomgangene (slik det var med Levante - Atletico Madrid søndag og ). Vi får tro at noen tar til fornuften og retter på dette etterhvert.

Etter en strålende avslutning på sesongen i vår berget altså Zaragoza plassen i Primera. Ikke minst siden laget avsluttet ved å vinne sine fire siste hjemmekamper og sterke 6-1-1 på sine åtte siste hjemmekamper. De som erindrer godt vil huske at vi foreslo spill på Zaragoza (hver gang til over 2 i odds) i tre av disse hjemmekampene (alle med suksess). Faktisk vant Zaragoza ni av sine tolv siste seriekamper.

Nyopprykkede Valladolid er tilbake i Primera etter to sesonger i Segunda division. Endte som nummer tre i Segunda sist sesong (Deportivo La Coruna og Celta Vigo rykket direkte opp) og tok seg opp via playoff.

Hjemmelaget har kvittet seg med (eller mistet): Luis Garcia (Tigres), Lafita (Getafe) og Da Silva (Pachuca). Det er ingen sentrale spillere. Gode Romaric er hentet fra Sevilla og midtbanekollega Apono blir værende. I tillegg er forsvarsspilleren Loovens ankommet fra Celtic og midtbanespilleren Zuculini fra Hoffenheim.

Nyopprykkede Valladolid har kun mistet en spiller, det er midtbanespilleren (kant) Sisi som er forsvunnet til Osasuna. Ellers er det ankommer fire spillere som det gjenstår å se om de kan heve laget. Og sannsynligvis kan det være fornuftig for Valladolid å satse på stammen fra opprykkssesongen.

Zaragoza avsluttet altså formidabelt i vår og vil garantert gjøre sitt ytterste for å unngå å havne i samme situasjon igjen. Laget ser styrket ut siden fjorårssesongen og hjemme leverte laget varene så det holdt utover sesongen., Nyopprykkede Valladolid hadde fine 9-9-3 på bortebane i opprykkssesongen og tapte altså kun tre kamper. Nå er Primera en helt annen verden og 2,05 på hjemmeseier blir vårt klare valg her. Kampen kan gledelig nok spilles som singel og kampstart er altså kl 23.

Spilleforslag 2 mandag (spillestopp kl 22.55):
Kamp 115. Real Zaragoza - Valladolid 2,05 3,05 2,75
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere