Spanske VM-spillere til sykehus etter at reklameskjermer veltet

Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales (t.v.) fikk en skade i beinet etter at tunge reklameskjermer veltet i Köln under håndball-VM. Her er han i aksjon mot Island nylig. Foto: Sven Hoppe / DPA / AP / NTB scanpix

Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales (t.v.) fikk en skade i beinet etter at tunge reklameskjermer veltet i Köln under håndball-VM. Her er han i aksjon mot Island nylig. Foto: Sven Hoppe / DPA / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.

Tre-fire spillere ble rammet av uhellet og sendt til sykehus for sjekk.

Det var LED-skjermer på den ene langsiden i den tyske storhallen som veltet. Verst gikk det utover Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales. Han fikk is på kneet etterpå.

– Beinet hans ser ikke bra ut. Han kan ikke gå, og om 24 timer møter vi Frankrike. Nå har vi kun én målvakt, sa Spanias lagleder Iker Romero til dansk TV 2.

– Det skjedde noe. Jeg vet ikke hvorfor, men reklameskjermene veltet over meg. Jeg har litt vondt, men jeg tror Rodrigo har det verre enn meg. Jeg håper jeg er klar til i morgen, sa spiller Aitor Arino.

Blir ikke Corrales klar til lørdagens oppgjør, kan Spania hente inn en ny målvakt i troppen. Valget vil da falle på rutinerte Arpad Sterbik.

Fredagens episode førte til at Spanias trening ble stoppet. De friske spillerne tøyde litt før resten av treningen ble avlyst.

Spanjolene har hittil i VM vunnet fire av fem kamper. I tillegg til regjerende mester Frankrike skal de også møte Tyskland og Brasil i hovedrunden.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Håndball

Mest lest på Sport

Annonsebilag