RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spår monsterkast fra Andreas

Sist oppdatert:
Ketil Tømmernes forventer avskjedsgave fra Andreas Thorkildsen søndag.

Seks sesongers innsats for norsk friidrett avsluttes søndag for Ketil Tømmernes.

- Jeg har siste dag på kontoret i dag, men formelt er søndag min siste arbeidsdag. Og oppfordrer alle til å følge godt med når Andreas kaster i Stuttgart, sier Ketil Tømmernes til Nettavisen.

Verken han eller påtroppende sportssjef Ronny Nilsen er til stede under konkurransen. Nilsen er for tiden opptatt med paralympics i Beijing.

Skadeplaget tropp
Og det er heller ingen stor, norsk tropp som setter kurs mot Grand Prix-avslutningen. Andreas Thorkildsen er eneste bidrag i en haltende norsk tropp på slutten av en lang sesong.

Både Christina Vukicevic og Jaysuma Saidy Ndure har allerede avsluttet sesongen på grunn av skader. Thorkildsen har også hatt føling med en krampe i lysken.

Men foran Grand Prix-avslutningen er sørlendingen friskmeldt.

Over 90 igjen?
- Hva forventer du deg av ham der nede?

- Det viktigste er at han kommer godt ut av sesongen og holder seg skadefri. Jeg håper å få se litt av de lette kastene har dro fram både i Zürich og under OL i Beijing.

- Og da går det hvor langt?

- Andreas er absolutt kapabel til å kaste over 90 meter igjen, dersom han klarer å finne tilbake til det han har gjort tidligere i sesongen.

Ps! Sjukjemper Ida Marcussen deltar i mangekamp i Frankrike i helga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere