RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Sparer stjernene mot Sverige

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson kan komme til å hvile de største stjernene i den siste gruppekampen mot Sverige.

Men svensken kommmer kun til å spare de største stjernene om England slår Trinidad og Tobago torsdag.

- Ja, men det er avhengig av en del ting. Vi skal først gjøre alt for å vinne gruppen. Det gjorde vi ikke i Japan i 2002 for da vant Sverige, og i EM i Portugal vant Frankrike vår gruppe, forteller Svennis på en pressekonferanse i Nürnberg onsdag kveld.

Må vinne
For at England skal sikre seg gruppeseieren før den siste kampen mot Sverige neste tirsdag må Svennis, menn vinne mot Trinidad og Tobago, samtidig som Sverige ikke tar tre poeng mot Paraguay.

Allerede før torsdagens kamp mot Trinidad og Tobago har Steven Gerrard og Peter Crouch pådratt seg gule kort. Får de nok en advarsel fra dommeren mot Sverige blir de utestengt i en eventuell åttendelsfinale.

- Om jeg var sikker på at mitt lag allerede hadde vunnet gruppen, da ville jeg garantert hvilt spillere som hadde pådratt seg gule kort, bekrefter Eriksson.

Duket for Rooney?
Men om Peter Crouch blir hvilt mot Sverige kan det være duket for Wayne Rooney fra start, som ifølge Svennis nå er kampklar.

Med Rooney som erstatter for Liverpool-spissen får neppe svenskene det noe enklere i det klassiske oppgjøret mot England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere