*Nettavisen* Sport.

Sparket i AaB - aktuell for Viking

Foto: (SCANPIX)

Onsdag fikk han sparken i Aalborg for å ha slått ned en lagkamerat på trening. Nå kan den danske spissen David Nielsen ende opp i Viking.

17.02.05 15:02

Ifølge Rogalands Avis ønsker Viking-trener Roy Hodgson å undersøke mulighetene for å hente den nå arbeidsløse spissen til Norge.

Hodgson har tidligere vært trener for 28 år gamle David Nielsen da engelskmannen var trener i FC København.

- Er han løst fra kontrakten? Det viste jeg ikke. Nå tok du meg litt på sengen siden det skjedde i dag. Men jeg må innrømme at han er en meget interessant spiller, sier Hodgson til Rogalands Avis.

- Jeg kjenner ham likevel som en grei gutt og en veldig god fotballspiller. Han var slett ikke dårlig i København. Kjapp og aggressiv. Jeg vet også at han ikke alltid har vært like profesjonell utenfor banen, fortsetter Hodgson.

Kontroversiell fortid
Det har Hodgson helt rett i. David Nielsen ble blant annet sendt til behandling for spilleavhengighet i fjor etter at han skal ha spilt bort 1,6 millioner kroner sammen med en lagkamerat.

Årsaken til at han slo ned en lagkamerat på trening, var ifølge vitner en kommentar om spillerens kjæreste - som er en kjent dansk stripper.

Nielsen har tidligere spilt for blant annet Grimsby, Norwich og Wimbledon i England. I AaB har Nielsen scoret 20 mål på 50 kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.