RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BEN STANSALL (AFP)

Sparket Roy Keane

Sist oppdatert:
Forsvant ut rett før storkampene.

Søndag spiller Ipswich mot Chelsea i FA-cupen.

Neste uke venter Arsenal i semifinalen i ligacupen.

Men Championship-laget spiller de kampene uten Roy Keane som manager.

Fredag fikk han nemlig sparken som manager for Traktorgutta. Det melder BBC.

- Jeg gjør mitt beste og hvis mitt beste ikke er godt nok så får jeg ta konsekvensene, sa Keane etter 0-1-tapet for Nottingham Forest forrige helg.

Og hans beste var altså ikke bra nok.

Ipswich har tapt ti av sine 14 siste kamper, sju av de siste ni og har falt til 19. plass på tabellen. Samtidig sliter klubben økonomisk. De tapte 14 millioner pund i fjor, og 12 millioner pund året før. Keane har brukt åtte millioner pund på spillere i løpet av sine 20 måneder i klubben, men altså uten at det har vært mulig å merke på resultatene.

Keane overtok som Ipswich-manager i april 2009, men det ble bare en skuffende 15. plass i hans første hele sesong. Nå så det ut til å gå endelig dårligere, og det måtte Keane betale for - fem måneder før kontrakten hans med klubben uansett gikk ut.

Den tidligere Manchester United-spilleren har tidligere også vært manager for Sunderland. Han fikk dem opp til Premier League, men trakk seg da laget lå på 18. plass i desember 2008.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere